SABIO

Balsam GĂLBENELE - remediu naturist

30ml

19 lei
Florile de gălbenele (Calendula officinalis) conţin ulei volatil, flavonozide, alcooli triterpenici, steroli, carotenoide, acizi polifenolici,  principii amare, răşini şi mucilagii.

Sunt renumite pentru puternica acţiune de vindecare a rănilor, datorită marii lor puteri de reparare a ţesuturilor şi de promovare a regenerării celulare. Au acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă, antibacteriană şi antifungică.

Extern, se foloseşte sub formă de unguent în cazul afecţiunilor pielii şi mucoaselor: răni, arsuri (arsuri superficiale şi puţin întinse), arsuri solare, ulcerul varicos, degeraturi, diverse inflamaţii şi abcese, ciuperci la picioare, pustule, etc.

Extractul din flori de gălbenele este minunat pentru copii şi bebeluşi, pe cât de eficient, pe atât de blând. Unguentul cu gălbenele este recomandat pentru tratarea iritaţiei de scutec, precum şi a oricăror iritaţii şi descuamări ale pielii nou-născuţilor şi copiilor.

Crema tip unguent cu gălbenele de la Sabio este bogată în substanţe astringente, antibacteriene, antiinflamatoare, cicatrizante, nutritive, cu efect dermoprotector, calmant şi reparator.

Mod de utilizare: 
După igiena locală, se aplică o cantitate potrivită de cremă pe zona afectată şi se masează cu mişcări delicate, până la pătrunderea produsului în piele.
Se repetă aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie.

Siguranţa în administrare:
Florile de gălbenele au un registru sigur de folosire, fără indicii de toxicitate. Cu toate acestea, se recomandă întreruperea aplicării în cazul în care intervin reacţii adverse.
 
A se păstra la 15-200 Celsius, ferit de lumină.

100% natural / 100% handmade în România.

 

Ingrediente: olea europaea oil, calendula officinalis, triticum vulgare germ oil, cera alba, tocopherol.

Ingrediente principale: galbenele