SABIO

Balsam MUȘEȚEL- remediu naturist

30g

19 lei
Florile de muşeţel (Chamomilla recutita) conţin flavonoide, taninuri, glicozide amare, salicilaţi, cumarine, calciu, magneziu şi fosfor.

Conţine şi mari cantităţi de azulenă, un ulei volatil cu spectru larg de principii active, care acţionează ca agenţi antiinflamatori şi antipiretici, făcând util muşeţelul în tratarea artritei şi a altor afecţiuni inflamatorii.

Extern, se foloseşte sub formă de unguent în cazul afecţiunilor pielii şi mucoaselor bucală, nazală, faringiană, anală, genitală, în caz de răni, arsuri, eczeme, tenuri iritate şi congestionate, acnee, dermatite.

Extractul din flori de muşeţel este recomandat în cazul pielii sensibile a bebeluşilor, ca unguent împotriva iritaţiei de scutec, precum şi a oricăror iritaţii şi descuamări ale pielii nou-născuţilor şi copiilor.

Crema tip unguent cu muşeţel de la Sabio are remarcabile calităţi antiseptice, antiinflamatoare şi cicatrizante, cu efect dermoprotector, calmant şi regenerant. Este excelentă pentru ameliorarea durerilor şi inflamaţiilor articulare şi musculare.

Mod de utilizare: 
Se aplică o cantitate mică de unguent pe zona afectată şi se masează cu mişcări delicate, până la pătrunderea produsului în piele.
Se repetă aplicarea de 3-4 ori pe zi sau ori de câte ori este nevoie.

Siguranţa în administrare:
În relativ puţine cazuri au fost descrise reacţii alergice la muşeţel. Se recomandă întreruperea aplicării în cazul în care intervin reacţii adverse.

A se păstra la 15-200 Celsius, ferit de lumină.

100% natural / 100% handmade în România.

Ingrediente: olea europaea oil, chamomilla recutita, cera alba, tocopherol, chamomilla recutita oil.

Ingrediente principale: musetel