SABIO

Ulei de argan organic

60ml

40 lei
Uleiul de argan este extras din seminţele fructelor de argan, un arbore originar din Maroc. Arborele de argan trăieşte până la 200 de ani, dar începe să facă fructe abia în jurul „vârstei” de 50 de ani.
Multiplele faţete al uleiului de argan îl transformă într-o investiţie foarte bună din perspectiva beneficiilor pentru frumuseţe.

Este un produs cu zeci de utilizări posibile – proprietăţile nutritive şi emoliente, abundenţa în vitamina E, precum şi calitatea de antioxidant natural, fac din uleiul de argan un produs excelent atât pentru îngrijirea pielii, cât şi pentru cea a părului sau a unghiilor.

Cele mai eficiente modalităţi de utilizare sunt:
  • Mască hidratantă – dacă aplici uleiul de argan înainte de culcare, atât în zona tenului, cât şi în zona decolteului, după curăţarea în prealabil a feţei, acesta va acţiona la fel de eficient ca o mască hidratantă şi va lăsa pielea vizibil mai luminoasă.
  • Scrub de buze – amestecă 3 picături de ulei de argan cu două linguriţe de zahăr brun şi vei obţine un exfoliant natural pentru buze.
  • Luciu pentru faţă – amestecă fondul de ten cu 2-3 picături de ulei de argan pentru un efect glow de invidiat!
  • Balsam leave-in – după spălare şi limpezire, aplică ulei de argan pe şuviţele încă umede ale părului tău. Este extrem de hidratant şi generează efecte vizibile în special în cazul părului deteriorat din cauza căldurii.
  • Serum pentru cuticule – masează cuticulele cu ulei de argan şi nu numai că vei obţine o manichiură şi pedichiură impecabile, dar vei stimula totodată şi creşterea unghiilor.
Excepţional de bogat în vitamina E, previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Se foloseşte ca hidratant corporal zilnic, precum şi pentru păr şi unghii, pentru a asigura creşterea viguroasă a acestora. Are proprietăţi nutritive şi emoliente şi ajută pielea să devină moale şi catifelată.

Antioxidant natural, neutralizează radicalii liberi.
 

Ingrediente: Argania spinosa kernel oil

Ingrediente principale: argan