Trio Verde

Ulei de caise virgin

100ml

24 lei

{hidratant - antirid - hranitor - regenerant - tonic}

Caisul, cunoscut sub denumirea botanică de Prunus Armeniaca, este un arbore ale cărui fructe sunt pline de vitamine şi acizi graşi esenţiali.

Sâmburii de caise sunt surse bogate de vitamina E, făcându-i un ingredient minunat in mentinerea sănătăţii si strălucirii pielii.

Uleiul extras din sâmburele acestui fruct este folosit pe scară largă în produsele de îngrijire cosmetică. În timpul procesului de extragere a uleiului, sâmburele este de obicei presat la rece, astfel încât acesta îşi păstrează toate proprietăţile nutritive.

Calităţile sale emoliente si hidratante împreună cu textura fină, fac ca acest ulei sa fie folosit ca bază pentru aproape toate produsele de îngrijire a copiilor. Este recunoscut pentru conţinutul său ridicat de vitamina E şi vitamina A.

Are propritatea de a penetra pielea fără a lăsa o senzaţie uleioasă.

Bogat in acizi grasi esenţiali, cum ar fi acidul oleic şi linoleic, uleiul de sâmburi de caise este ideal pentru a lupta împotriva imbătrânirii pielii, uscării si iritării acesteia. Astfel, pielea reuşeşte să-şi păstreze elasticitatea, supleţea şi strălucirea.

În caz de arsuri minore şi leziuni, aplicarea sa poate calma durerea şi preveni o infecţie uşoară. Un simplu masaj cu acest ulei poate menţine şi spori frumuseţea tenului.

Utilizare 

Pentru fata si corp:

Se aplica pe pielea proaspat curatata (ten / gat / decolteu). Se maseaza usor si se lasa pana cand uleiul este complet absorbit.

Pe corp, uleiul se aplica direct dupa baie sau dus.

Ingrediente: Ulei de caise virgin, 100% natural, obtinut prin presare la rece. NU se foloseste niciun proces de rafinare chimica sau fizica. Tara de origine: Maroc

Ingrediente principale: caise