SUSANNE KAUFMANN

Unt de corp

200ml

249 lei

Untul de corp SUSANNE KAUFMANN™ răsfaţă pielea prin combinaţia foarte reuşită a untului de Shea cu uleiul de măsline. În plus, conținutul de miere este ideal pentru tratarea pielii cu tendinţe de uscare.

Îmbogățit cu vitamina E și cu zer de lapte, redă pielii finețea și strălucirea.

Untul de corp bogat oferă o îngrijire intensivă pielii uscate. Se absoarbe foarte uşor în piele și lasă în urma sa senzaţie de catifelare şi de îngrijire profundă, tratând şi porţiunile de piele aspre şi deshidratate.

Poate fi folosit după duş, baie sau plajă, pe anumite zone sau pe întregul corp.

Recomandat şi pentru copii.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: aqua, olea europaea (olive) fruit oil, pentylene glycol, butyrospermum parkii (shea) butter, cetearyl alcohol, glyceryl stearate citrate, glycerin, sucrose stearate, tocopheryl acetate, cera alba (bees wax), sodium stearoyl glutamate, parfum (fragrance), xanthan gum, mel (honey), pollen, lactis proteinum (whei) powder

Ingrediente principale: unt de Shea, masline, miere