SUSANNE KAUFMANN

VITAMIN C Complex

30ml

630 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux.

Serul ultra eficient este dedicat strălucirii tenului, pentru ca acesta să-și recapete vitalitatea și finețea. Este infuzat cu concentrație mare de Vitamina C și un trio inovator de extracte din ciuperci.

Serul reprezintă următorul nivel în îngrijirea zilnică a pielii. Folosind o concentrație puternică de Acid etil ascorbic (3-O ethyl ascorbic acid), un derivat multifuncțional și eficient al vitaminei C, serul ajută la revigorarea pielii, creșterea luminozității și stimularea producției de colagen.

În totală armonie cu derivatul de Vitamina C, un trio de extracte din ciuperci oferă o multitudine de beneficii pentru transformarea aspectului pielii. Ciuperca Tremella (snow mushroom) asigură hidratarea de durată, ciuperca Albastrellus oferă echilibru și un aspect uniform pielii, iar extractul din ciuperca Reishi restabilește sănătatea optimă a tenului.

Este sigur pentru utilizarea zilnică pe orice tip de ten, oferind beneficii transformatoare care nu compromit echilibrul pielii.

Oferă:

  • hidratare
  • luminozitate
  • calmează iritațiile
  • reduce liniile fine și ridurile

Pentru:
Orice tip de ten (normal, mixt, uscat, matur, sensibil, gras) care se confruntă cu linii fine și riduri, deshidratare, uscare, aspect tern, hiperpigmentare.

Mod de folosire:
Câteva picături se aplică pe tenul curat, gât și decolteu, dimineața și seara. Se tamponează ușor cu buricele degetelor până la absorbția în piele. Ulterior se aplică crema obișnuită de îngrijire.

Pont:
Pentru un tratament detox, se poate combina cu ENZYME EXFOLIATOR – peelingul enzimatic cu acizi de fructe Susanne Kaufmann. După absorbția completă a serului cu vitamina C, se aplică peelingul în strat subțire, se lasă să acționeze 15 minute după care se clătește. Tenul rămâne perfect echilibrat și fresh.

Produsele se pot folosi împreună de 1-2 ori pe săptămână, cu o pauză de 3 zile între fiecare tratament combinat. În cazul tenului sensibil, se va folosi 1 dată pe săptămână.

Ingrediente cheie:

Extractul din ciuperca Albatrellus Confluens susține capacitatea pielii de respingere a iritanților și are totodată efect calmant.

Extractul de ciuperci Reishi este bogat în vitamine, oligoelemente și aminoacizi. Acționează pentru întărirea barierei protectoare a pielii, îi rafinează aspectul și este un antioxidant eficient.

Ciuperca Tremella (snow mushroom) este bogată în polizaharide, are un efect antioxidant și oferă o hidratare de durată. Extractul este aproape identic cu acidul hialuronic în structura sa chimică.

Acid etil ascorbic (3-O ethyl ascorbic acid) este Vitamina C modificată. Această variantă crește stabilitatea și absorbția în piele. Vitamina C susține producția de colagen, luptă împotriva radicalilor liberi și este eficientă împotriva petelor cauzate de vârstă și a acneei.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), glycerin, pentylene glycol, propanediol, 3-o-ethyl ascorbic acid, citric acid, tremella fuciformis sporocarp extract, ganoderma lucidum (mushroom) stem extract, sodium hyaluronate, albatrellus confluens (mushroom) extract, sodium citrate, sodium levulinate, sodium hydroxide, cellulose gum, sodium anisate, algin.