THE MUNIO

Wax Melts Pastile de ceară naturală parfumată MOSS

60ml

89 lei

Emblematic pentru Letonia – mușchiul este subestimat, dar aroma sa proaspătă și suculentă este la fel de unică pentru planta în sine. O aromă excelentă pentru cei care adoră plimbările prin pădure.

Pastilele de ceară sunt turnate manual folosind ceară de soia 100% pentru obținerea unui parfum ambiental ecologic. Sunt decorate cu plante nordice culese manual. Mixurile Munio sunt vegane, cruelty-free, fără ftalați și fără petrol.

Utilizare:

Puneți câteva pastile pe un arzător de ulei și ceară / difuzor ceramic cu lumânare, sau pur și simplu scoateți capacul pentru a permite aromei să se răspândească prin spațiu.

Dacă folosiți pastilele doar pentru topirea lor în difuzor, păstrați borcanul închis, deoarece aroma rezistă astfel aproximativ 2-3 ani. Pentru reîmprospătarea parfumului, agitați borcanul înainte de deschidere. 

Parfum: mușchi | Volum: 60 ml | Dimensiuni: diametru 6 cm x H 6,5 cm


THE MUNIO

Originile nordice se simt în fiecare produs – arome de păduri, pajiști și aer rural. La Munio totul se face încă manual. Se iese în natură și se culeg mușchi, flori și plante. Mâinile sunt cele care așază fiecare floare decorativă în lumânări sau în uleiurile de corp. Amestecă, toarnă, desprind ceara de matriță și ambalează toate produsele manual, cu un intens sentiment de mândrie. Este esențial ca fiecare produs să fie creat chiar de ei. Atins, modelat și împachetat cu gânduri și energie bune. Puteți simți dragostea pe care au pus-o în fiecare produs atunci când îl utilizați.