WELEDA

1+1 GRATIS: RODIE cremă regenerantă de zi & loțiune de corp

249 lei 130 lei

Weleda 1+1 GRATIS - loțiunea de corp regenerantă cu rodie - cadou.

Rodia

Rodia, punica granatum, deși la exterior pare fărâmicioasă și uscată, ascunde un interior surprinzător de bogat și cărnos, cu nenumărate semințe, asemeni unor mici bobițe diamantine, ascunse într-o carne roșie suculentă. Este o plantă puternică și înțeleaptă, cu proprietăți mult lăudate de-a lungul vremii, de-a căror eficiență ne bucurăm și astăzi.

Weleda pune mare preț pe înțelepciunea milenară care considera rodia un simbol al forței de viață, al vitalității și al longevității. În crema de zi antirid uleiul organic de rodie este amestecat cu grijă cu uleiurile de mei sălbatic, de argan și de nuci macadamia pentru a da naștere unei creme ușoare care hrănește și regenerează în procesul natural de îmbătrânire.

CREMĂ REGENERANTĂ DE ZI CU RODIE

Beneficii:

Ridurile sunt reduse, iar pielea se simte mai netedă. Poate fi utilizată ca bază pentru machiaj. Efect antioxidant – protejează de acțiunea radicalilor liberi. Regenerează și are un efect demonstrat asupra elasticității, tonusului și strălucirii pielii.

Fără parfumuri, coloranți, conservanți sintetici și materii prime provenite din uleiuri minerale. Produs testat dermatologic.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea curată dimineaţa – pe faţă, gât şi decolteu, evitându-se zona ochilor.

Exp: 31.07.2022


LOȚIUNE DE CORP REGENERANTĂ CU RODIE

Beneficii:

Susține regenerarea celulară, e bogată în anti-oxidanți, dă pielii fermitate și o netezește.

Regenerare celulară crescută cu 39%, conform testelor după 28 de zile de utilizare.

Piele cu 86% mai netedă, conform testelor după 28 de zile de utilizare.

Produs testat dermatologic.

Mod de utilizare:

Se înclină sticla și se agită înainte de prima utilizare. Se aplică pe tot corpul. Se absoarbe ușor și poate fi utilizată zilnic.

Exp: 31.08.2022


Weleda. În armonie cu omul şi natura.