WELEDA

Deodorant spray cu trandafir sălbatic

100ml

70 lei 49 lei

Produsul Weleda cu cel mai feminin parfum și cea mai florală prospețime!

Păstrează-ți prospețimea și vezi viața în roz cu un deodorant cu uleiuri eterice care neutralizează mirosurile corpului, în mod natural.

Oricine își dorește un corp atrăgător, iar Weleda vine în întâmpinrea acestei dorințe cu un miros îmbietor de trandafiri!

Ingredientele naturale lucrează împreună cu corpul tău pentru a neutraliza mirosurile, fără să agreseze pielea. Uleiurile eterice pure de trandafir de Damasc și ylang-ylang oferă un parfum delicat, floral și împiedică dezvoltarea bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute ale corpului.

În recipient reciclabil de sticlă, cu pulverizator fără aerosoli, fără aluminiu, cu ingrediente complet naturale care fac bine corpului și mediului.

Beneficii:

Neutralizează și previne mirosurile, menține funcția de reglare naturală a pielii.

Produs testat dermatologic.

Fără antiperspiranți, inclusiv săruri de aluminiu, conservanți, parfumuri și coloranți sintetici și materii prime provenite din uleiuri minerale. 

Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Rosa Damascena Extract, Rosa Moschata Leaf Extract, Glycerin, Ammonium Glycyrrhizate, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Geraniol*, Citral*, Eugenol*, Farnesol*. *din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: trandafir, ylang ylang