WELEDA

Loțiune de corp cu migdale pentru piele sensibilă

200ml

110 lei

O formulă deosebit de delicată, creată folosind doar căteva ingrediente, atent alese, pentru a calma și îngriji pielea predispusă la iritații.

Loțiunea de corp Weleda cu migdale protejează pielea ca o îmbrățișare blândă.

Migdala

Este plină de minerale și vitamine, conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. În zilele noastre, pielea, cel mai mare organ senzorial, este supusă la tot felul de încercări: printre ele influențele de mediu, stresul, precum și o dietă dezechilibrată. De aceea pielea poate deveni sensibilă, uscată și iritată. Uleiul de migdale este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de îngrijire, ajutând la calmarea pielii iritate, pe care o acoperă cu un strat protector.

La fel cum migdalele își acoperă miezul într-un înveliș protector, loțiunea de corp Weleda cu ulei de migdale organice protejează delicat pielea sensibilă și întărește funcția de protecție proprie a pielii și, prin urmare, apără împotriva expunerii la factorii externi.

În același timp, oferă hidratare de lungă durată, reducându-se astfel sentimentul de piele uscată.

Loțiunea de corp Weleda cu migdale se absoarbe rapid, calmează pielea predispusă la iritații și ajută la reducerea roșeții. Restabilește echilibrul natural al pielii, pentru o piele care se simte moale și mătăsoasă.

Beneficii:

Menține un Ph echilibrat al pielii. Toleranță a pielii și eficacitatea testată clinic și dermatologic confirmate.

Fără conservanți sintetici, arome, coloranți și materii prime derivate din uleiuri minerale.

Mod de utilizare:

Se rotește flaconul cu susul în jos și se agită înainte de prima utilizare. Se aplică după baie sau duș.

Puteți utiliza loțiunea de corp Weleda cu migdale împreună cu loțiunea de duș sau crema de mâini, ambele cu migdale și pentru piele sensibilă.


Weleda. În armonie cu omul şi natura.Ingrediente: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Alcohol, Glycerin, Squalane, Behenyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Beeswax, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Lactic acid, Parfum* * din uleiuri esentiale naturale

Ingrediente principale: migdale