WELEDA

Skin Food Lip Butter

8ml

45 lei

Salvatorul buzelor uscate, deshidratate.

Lansată în 1926 și cu o rețetă rămasă de atunci aproape neschimbată, crema nutritivă Skin Food Weleda a devenit un produs-cult și mult iubit de-a lungul generațiilor.

Iar balsamul unt pentru buze Skin Food vine ca o completare ultra hrănitoare la mult îndrăgita gamă Weleda Skin Food.

Cu o formulă ultra hrănitoare, datorită extractelor vegetale incluse în rețetele Weleda Skin Food.

Uleiul din semințe de floarea soarelui și extractele de mușețel și gălbenele se topesc, practic, pe buze, pentru o acțiune duală – pielea buzelor devine mai elastică, mai moale la atingere, căpătând totodată un aspect fin, glossy.

Un produs pentru îngrijirea buzelor care le salvează chiar și în fața celor mai aspre condiții și care face să dispară deshidratarea și senzația atât de neplăcută de buze crăpate.

Acestea capătă un aspect și o textură care denotă suplețe și catifelare. Pielea este hidratată, hrănită și, adițional, învelită într-un film protector care ține uscăciunea și efectele frigului la distanță.

Beneficii:

Buze hidratate, fine și moi.

Poate fi folosit ca produs de îngrijire de sine-stătător sau pentru aplicarea unui strat care precede și/sau urmează rujului preferat.

Produs testat dermatologic. Fără parfumuri sintetice, coloranți, conservanți sau materii prime provenite din uleiuri minerale.

Mod de utilizare:

Se aplică pe buze ori de câte ori se simte nevoia.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Ingrediente: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lanolin, Beeswax (Cera Alba), Glycerin, Viola Tricolor Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Alcohol, Water (Aqua), Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Geraniol*. *Provenind din uleiuri esențiale naturale. Ingredient organic.

Ingrediente principale: musetel, galbenele