MÁDARA

Wherever On-The-Go Set 6in1

179 lei

Oriunde te-ar purta pașii, păstrează-ți tenul radios și strălucirea în păr.

Selecția setului Mádara cuprinde 6 mini produse care-ți asigură toți pașii esențiali în rutina zilnică de frumusețe, de la curățarea ușoară a pielii într-un singur pas, hidratarea și protejarea tenului, până la îngrijirea părului.

Ce cuprinde:

  • Apă micelară 50ml
  • TIME MIRACLE HYDRA FIRM Hyaluron Jelly ser hialuronic 15ml
  • VITAMIN C Cremă reparatoare iluminatoare 15ml
  • SPF 30 Cremă de soare anti-aging pentru față 10ml
  • GROW Șampon pentru volum 25ml
  • GROW Balsam pentru volum 25ml

Creat pentru oricine călătorește cu plăcere. Încape în orice bagaj. Variante mini perfecte și de testat. Ideal și de oferit în dar. Totul ambalat într-un necessaire eco, prietenos cu bagajele de mână. Poate fi refolosit pe termen lung, dar, dacă pățește ceva, este 100% reciclabil.

Utilizare:

SKINCARE

Pasul 1: Apa micelară îndepărtează machiajul și impuritățile. Se aplică pe o dischetă demachiantă cu care se curăţă tenul, zona din jurul ochilor şi buzele. Nu necesită clătire.
Pasul 2: Hidratează tenul cu serul hialuronic HYDRA FIRM Hyaluron Jelly și/sau VITAMIN C Cremă reparatoare iluminatoare. Aplică dimineața/seara.
Pasul 3: Aplică SPF 30 Cremă de soare pentru față în fiecare dimineață pentru a proteja pielea împotriva razelor UVA/UVB.

HAIRCARE

Pasul 1: Se aplică pe părul umed, se masează pentru a face spumă și se clătește bine.
Pasul 2: Se aplică pe părul curat, uscat cu prosopul – mai precis pe lungimea firului și, mai ales, pe vârfuri. Se clătește după 3–5 minute. Potrivit pentru toate tipurile de păr.