Natracare

Absorbante lungi cu aripioare | 4 picături (16 buc.)

23 lei

Absorbantul lung (4 picaturi) este cu 15% mai lung decat absorbantul super plus. Are un centru extra absorbant pentru siguranta in zilele cu ciclu abundent, forma ramane insa subtire si discreta, iar aripioarele confera o siguranta suplimentara. Fiecare absorbant este ambalat individual in hartie reciclata.

Recomandate pentru o menstruatie medie spre abundenta. 

TOATE PRODUSELE NATRACARE:

- sunt realizate din materiale naturale, cu un strat extra moale din bumbac, permitand pielii sa respire

- sunt in totalitate fara clor - inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.

- sunt biodegradabile (in proportie de min. 95%)

- NU contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfum

- nu sunt testate pe animale

CE ESTE IAF SI CUM NE PUTEM PROTEJA?

IAF (Infectia Alergica la Femei) este o afectiune persistenta care nu rapunde la tratamentele conventionale pentru candidoza. Simptomele pot fi similare celor ale candidozei, dar spre deosebire de aceasta, nu este o infectie fungica. Simptomele pot fi: arsuri, usturimi, mancarimi, scurgeri albe. Ele sunt generate de o reactie adesea datorata contactului pielii cu materiale sintetice sau cu chimicalele aflate in majoritatea produselor conventionale pentru igiena intima. Aceste simptome pot fi ameliorate si, pe termen lung, rezolvate prin folosirea exclusiva a produselor naturale pentru igiena intima.

NATRACARE NU FOLOSESTE POLIACRILAT DEOARECE:

Absorbantele, protej-slipurile, tampoanele interne conventionale, dar si scutecele pentru copii obisnuite, folosesc poliacrilat pentru a creste capacitatea de absorbtie a produselor lor. Materialele super absorbante sunt imprastiate intr-un strat moale sau sunt incorporate intr-un strat air-laid comprimat care contine fibra moale, latex, adezivi acrilici si alte tipuri de adezivi sintetici.

In afara de aspectele privind impactul asupra mediului, s-au realizat studii care indica faptul ca vaporii eliberati de particulele saturate din poliacrilat super absorbant cauzeaza iritarea pielii, iar in cazul bebelusilor pot contribui la declansarea astmului.

Natracare NU foloseste poliacrilat, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.

Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc in culturile de bumbac.

Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION.

Ingrediente:

Ingrediente principale: bumbac organic