MIOBIO

Ars Ana Ilustrată Serafim

15 lei

Cartolină ilustrată de Ana Gurduza | Ars Ana.

– hârtie texturată

– dimensiuni: 10 x 14,5 cm

– poate fi înrămată


Ana Gurduza despre ARS ANA

"Ars_Ana este un creator de piese unice, precum trandafirul Micului Prinț. Este o casă-atelier în care se concep forme, imagini și povești. Prin greșeli se nasc obiecte cu amprentă, cu conștiința frumosului și a unicității. Ilustrațiiile, cărțile și prieteniiile se construiesc organic în jurul celor care susțin patrimoniul, tradiția și reintroducerea sa în contemporan. Ceramica, ca și arta, nu cunoaște evoluție sau involuție, ea este artefactul care va vorbi despre oamenii de astăzi dintr-un viitor îndepărtat. Prin aceste artefacte susții manualitatea, un meșter  făuritor și un atelier autentic. Îți mulțumesc, prin noi meșteșugul continuă.

Procesul ceramic este unul lent, în care fiecare etapă este potențial fatală. În afara lentorii și a complexității procesului, conceptul de slow object este ilustrativ din perspectiva unui stil de viață antitetic demersului contemporan. Obiectele unice fac privitorul să se oprească, să atingă și să se îngrijească de un obiect investit cu timp și efort. Avem nevoie de artefacte care ne încetinesc viața, ne fac să fim atenți și să ne înconjurăm de frumos. Obiectele sunt sustenabile în facere și în felul în care mor, cioburi de piatră care vor fi îngropate ca să vorbească despre timpurile în care am trăit și credințele pe care le-am purtat."


La MioBio găzduim cu mare plăcere o selecție de accesorii, mici obiecte de design sau lucruri inedite. Puteți vedea mai multe creații ale Anei Gurduza pe social media – Instagram @ars_ana sau Facebook @ars_ana