SUSANNE KAUFMANN

Cremă de mâini

50ml

165 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Acest produs s-a numit în trecut Cremă de mâini nutritivă.

Este o cremă de mâini bogată, special creată pentru îngrijirea pielii uscate, pentru a-i oferi hidratarea, hrănirea și catifelarea necesare.

Inspirate de tratamentele din spa-ul Susanne Kaufmann, produsele oferă soluții personalizate pentru toate tipurile de piele, astfel încât să arătați și să vă simțiți cât mai bine.

Creată cu un mix de ingrediente format din extracte de trandafir alpin și nalbă, crema îngrijește pielea uscată și oferă hidratarea necesară. Se adaugă ulei antioxidant din semințe de broccoli și extracte din planta suculentă Sempervivum. Crema lasă mâinile catifelate și netede.

Oferă:

  • hidratare
  • finețe și suplețe
  • absorbție rapidă

Pentru:

Orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă, iritată sau hiperpigmentată. 

Utilizare:

Aplicați o cantitate mică pe mâinile curate și masați ușor. Utilizați în mod regulat pentru a menține mâinile moi și netede.

Pont pentru tratament intensiv: aplicați un strat generos înainte de culcare, lăsați să acționeze peste noapte.

Ingrediente cheie:

Trandafirul alpin protejează celulele stem ale pielii de stresorii de mediu. Crește vitalitatea celulelor, promovează regenerarea pielii și întărește bariera cutanată.

Cu ajutorul vitaminelor A și E, uleiul din semințe de broccoli protejează pielea de influențele nocive ale mediului și oferă pielii o hidratare intensivă.

Sempervivum este considerată alternativa locală la aloe vera. Extractul asigură hidratare de durată și are un efect răcoritor, antiinflamator și de vindecător.

Extractul de nalbă protejează, hidratează și calmează iritația și roșeața.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), caprylic/capric triglyceride, pentylene glycol, glycerin, glyceryl stearate citrate, brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, hydrogenated coco-glycerides, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, undecane, cetyl alcohol, stearyl alcohol, tocopheryl acetate, tridecane, sodium hyaluronate, rhododendron ferrugineum extract, sempervivum tectorum extract, malva sylvestris (mallow) extract, xanthan gum, sodium stearoyl glutamate, sodium levulinate, sodium anisate, carrageenan, sodium hydroxide, disodium phosphate, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil, parfum.