TRIO VERDE

Cremă unt antirid (argan, cătină)

50ml

44 lei
[ antirid, hidratantă, nutritivă, antioxidantă ]

Cremele pentru îngrijirea tenului de la Trio Verde răspund nevoilor feminine de a avea pentru ritualul zilnic de frumusețe un produs 100% natural și eficient, care să aibă cu adevărat grijă de pielea feței.

Crema-unt antirid este bogată în elemente nutritive de cea mai înaltă calitate, uleiuri prețioase care conțin oligoelemente, vitamine și antioxidanți. Aroma fină, abia perceptibilă, este dată de mirosul natural al unturilor și uleiurilor din compoziție.

Formula sa are la bază uleiuri vegetale de argan și catină, cocos, ricin, unt de Shea, unt de cacao și uleiuri esențiale de palmarosa și de santal amyris.

Această cremă antirid, ultra nutritivă, hrănește în profunzime toate tipurile de ten, reduce disconfortul creat de factorii externi de mediu și ajută la ameliorarea ridurilor. Compoziția bogată și prețioasă de uleiuri și unturi vegetale, răspunde celor mai exigente cerințe de îngrijire adecvată și eficientă a pielii feței și gâtului.

Compoziția bogată și textura onctuoasă o face ideală pentru zi și noapte în sezonul rece.
 
UTILIZARE:
Se aplică pe tenul curat și se masează ușor.
 
A se feri de lumină și căldură.  A se păstra la  temperaturi  sub 25°C.
 
Testat dermatologic. Fabricat în România.
 

Ingrediente: BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, COCOS NUCIFERA OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, CYMBOPOGON MARTINI HERB EXTRACT, AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL, GERANIOL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL. (RO: unt de shea, ulei de argan, unt de cacao, ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de cătină, vitamina E, uleiuri esențiale de palmarosa și santal amyris)

Ingrediente principale: argan, unt de Shea, cocos, catina