WELEDA

Cremă de mâini cu migdale pentru piele sensibilă

50ml

48 lei

O formulă delicată, care calmează pielea predispusa la iritații și oferă o hidratare de durată pentru mâinile sensibile.

Ating, apucă, țin, comunică - mâinile noastre fac multe lucruri și în schimb au nevoie de îngrijire specială, mai ales dacă aveți pielea sensibilă.

Crema de mâini cu migdale calmează pielea predispusă la iritaţii.

Migdala
Este plină de minerale și vitamine. Conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. În zilele noastre, pielea, cel mai mare organ senzorial, este supusă la tot felul de încercări: printre ele influențele de mediu, stresul, precum și o dietă dezechilibrată. De aceea pielea poate deveni sensibilă, uscată și iritată. Uleiul de migdale este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de îngrijire, ajutând la calmarea pielii iritate, pe care o acoperă cu un strat protector.

Învelișul protector al migdalei organice ascunde un nucleu bogat în ulei prețios. În același mod crema cu migdale pentru mâini sensibile protejează pielea delicată a mâinilor.

Formula ușoară, cu ulei de migdale organice, întărește funcția de protecție proprie a pielii și, prin urmare, apără împotriva expunerii la factorii externi. În același timp, asigură o hidratare de durată, reducând astfel sentimentul de uscare a pielii.

Crema de mâini se absoarbe uşor, eliberează pielea de orice tensiune, oferind o hidratare de lungă durată. Vă puteţi bucura de mâini îngrijite cu multă blândeţe şi de o piele catifelată.

Beneficii:

Produs vegan, cu PH echilibrat pentru piele. Toleranța și eficacitatea asupra pielii sensibile testată clinic și confirmată dermatologic.

Mod de utilizare:
Se aplică pe pielea curată în orice moment al zilei.

Produs testat dermatologic. Vegan, fără materii prime derivate din grâu sau orz (fără gluten). Conţine materii prime derivate din nuci.

NU CONȚINE materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi și parfumuri sintetice, coloranţi sau agenţi de conservare sintetici.
Produsul și ingredientele nu sunt testate pe animale.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.


Ingrediente: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Alcohol, Behenyl Alcohol, Glycerin, tapioca starch, Cetearyl Glucoside, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Lactic acid, Parfum

Ingrediente principale: migdale, vegan