RAMPAL LATOUR

Cremă de mâini organică solidă cu migdale (zero waste)

27g

63 lei 50 lei

Crema de mâini organică sub formă solidă de stick este ideală pentru îngrijirea de zi cu zi a mâinilor.

Cu ingrediente 100% naturale, certificată organic, poartă arome subtile și fine de migdale.

  • Cu ulei organic de măsline din Provence și uleiuri organice de susan, ricin și unt organic de Shea.
  • Ideală pentru orice tip de piele, inclusiv cea mai sensibilă.
  • 100% naturală
  • Fără niciun fel de adaos de apă, fără coloranți.
  • Potrivită pentru vegani.
  • Certificată organic de Ecocert Greenlife conform standardului COSMOS.
  • Ambalaj zero waste, 100% reciclabil.
  • În format compact, ideal de purtat în geantă sau pentru călătorii.

Ambalajul

Este produs în Franța, la mai puțin de 100km de manufactura Rampal Latour. Tubul este realizat din carton certificat FSC* și este 100% reciclabil.

*FSC (Forest Stewardship Council) este o organizaţie independentă, neguvernamentală şi non-profit pentru promovarea unui management forestier responsabil în pădurile din întreaga lume.

Beneficiile uleiului de măsline organic
Uleiul de măsline este bogat în antioxidanți, protejând pielea de influența nocivă a radicalilor liberi și prevenind îmbătrânirea ei prematură. Cu efect emolient, hrănește pielea și îi reglează nivelul de hidratare. Foarte blând, este potrivit pentru orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă.  

Beneficiile untului de Shea organic
Bogat în cheratină și vitamina A, este un unt regenerant și vindecător. Oferă o hidratare intensivă a pielii, precum și hrănirea acesteia. Îi redă elasticitatea prin revitalizarea țesuturilor. Contribuie de asemenea la prelungirea bronzului și la calmarea arsurilor solare.

Beneficiile uleiului de susan organic
Acest ulei de calitate premium este obținut prin presarea la rece fără torefiere a semințelor de susan, proces care prezervă toate ingredientele active. Uleiul de susan este recunoscut pentru proprietățile sare regenerante și emoliente. Menține o foarte bună hidratare până și la cea mai uscată piele, pătrunzând cu ușurință prin suprafața acesteia. Bogat în antioxidanți, este folosit și în tratamente anti-aging.

Squalane derivat vegetal
Un excelent hidratant, squalane este extras din măsline. Este de asemenea produs în mod natural de către corp, fiind responsabil pentru protejarea pielii și pentru menținerea elasticității acesteia.

Ceară derivată din ulei de măsline
Produsă în Alpes-de-Haute-Provence, această ceară de măsline este creată din ingrediente naturale. Renumită pentru calitățile sale emoliente, ceara permite pătrunderea ușoară a cremei în piele.

Ceară organică de carnauba
Această ceară formează un film protector la nivelul pielii.

Ulei organic de ricin

Renumit pentru calitățile sale de hidratare și hrănire, uleiul de ricin este și un foarte bun protector al pielii. Textura sa contribuie la cremozitatea cremelor, care devin non-grase și emoliente.

Producătorii Rampal Latour sunt într-o permanentă căutare a celor mai bune ingrediente, cu focus și pe originea acestora. Preferințele sunt îndreptate către ingrediente organice locale, pentru că se dorește atât susținerea producătorilor francezi, cât și reducerea amprentei de carbon. 


Ingrediente: Sesamum Indicum Seed Oil*, Glyceryl Stearate, Squalane, Ricinus Communis Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Shea Butter*, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Olea Europaea Seed Oil*, Copernicia Cerifera Wax, Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Tocopherol, Limonene. *ingrediente din agricultura biologica

Ingrediente principale: migdale, vegan