RAMPAL LATOUR

Fulgi de săpun de Marsilia pentru spălarea rufelor (fără parfum, hipoalergeni)

750g

64 lei

Artizani savonieri încă de la 1828, Rampal Latour realizează săpunuri de Marsilia de cea mai înaltă calitate, după metoda tradițională marseieză. Săpunul este transformat în fulgi fini care curăță impecabil țesăturile atât în mașina de spălat cât și în cazul spălării manuale. Datorită conținutului ridicat de glicerină naturală, țesăturile rămân moi la atingere.

Fără antigeni sau ingrediente sintetice, fulgii de săpun naturali spală hainele în aşa fel încât odată spălate, acestea nu irită nici cea mai sensibilă piele, nici cea a bebeluşilor.

Este detergentul perfect pentru întreaga familie. Fulgii de săpun pot fi folosiţi pentru spălarea hainelor albe sau colorate, a hainelor din lână şi mătase, dar şi a hainelor pentru bebeluşi.

  • Fără parfum, realizați din 100% uleiuri vegetale, ideali pentru piele sensibilă. Fulgii de săpun au un parfumul tipic al săpunului de Marsilia.
  • Spală orice fel de țesături la modul cel mai delicat iar glicerina emolientă din conținut, prezentă în mod natural în săpunul de Marsilia, are efectul de balsam. Fulgii sunt astfel ideali și pentru țesăturile fine.
  • Pot fi folosiți la orice temperatură atât în mașina de spălat cât și pentru spălarea manuală a rufelor (peste 40°C fără diluare; la temperaturi sub 40°C este necesară diluarea lor în apă caldă)
  • Fulgii de săpun de Marsilia sunt foarte fini și rezultă din fabricarea săpunului după metode tradiționale, dar cu eco responsabilitate – în procesul de fabricație Rampal Latour folosește de 7 ori mai puțină energie, de 4 ori mai puțină apă și conservă pe tot parcursul procesului glicerina naturală. Fulgii de săpun sunt certificați Ecocert Greenlife.
  • Conținut pentru 50 spălări la mașina de spălat

Instrucţiuni de folosire:

Pentru maşina de spălat rufe spălare la temperaturi de min. 40°

Luați o mână de fulgi (20g = 2 linguri) pe care îi mărunțiți în palmă și îi presărați direct în cuva mașinii, peste rufe. Ulterior clătiți mâinile. 

Pentru maşina de spălat rufe – spălare la temperaturi mai mici de 40°

Puteţi folosi fulgii de săpun și la temperaturi mai mici. Trebuie doar să diluați 20g de fulgi într-un pahar cu apă fierbinte, până obţineţi un amestec omogen. Turnați apoi conținutul direct în cuva mașinii, peste rufe.

Pentru spălare manuală

Fulgii de săpun pot fi folosiţi şi pentru a spăla hainele manual, fără a afecta fibrele materialelor.

Se folosește 1 lingură de fulgi de săpun pentru fiecare 5 litri de apă. Dizolvați fulgii într-un pahar cu apă fierbinte până obţineţi un amestec omogen, adăugaţi apoi lichidul peste hainele aflate deja la înmuiat. După spălare, se clătesc bine.

Îndepărtarea petelor

Pentru îndepartarea petelor puteţi folosi săpunul organic de Marsilia de la Rampal Latour. Înainte de spălare, se umezește porțiunea pătată și se aplică săpunul de Marsilia. Se lasă să acționeze câteva minute, apoi se introduc hainele în maşina de spălat.

Adăugaţi propriul parfum

Dacă doriţi ca hainele să aibă un parfum anume, adăugaţi împreună cu fulgii de săpun câteva picături de ulei esenţial (ex: lavandă, lămâie etc.) în maşina de spălat în locul rezervat balsamului de rufe. Totuşi, ţineţi cont de faptul că până şi uleiurile esenţiale 100% naturale pot irita pielea foarte sensibilă.

Foarte important – separaţi hainele albe de cele colorate.

Informaţii generale – economisiţi apă şi energie

Stiaţi că dacă spălaţi la 30° folosiţi cu 60% mai puţină electricitate decât dacă spălaţi la 40° (şi de 7 ori mai puţină electricitate decât la 95°)? Şi că un program scurt foloseşte cu 28% mai puţină apă decât unul lung?

Cu fulgii de săpun puteţi folosi cu uşurinţă un program scurt la 30°, fără pre-spălare. 

Fulgii de săpun protejează pielea, dar şi mediul înconjurător.

• 92% săpun uscat concentrat din uleiuri 100% naturale, certificate RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil)

• 0% aditivi artificiali pentru spălarea hainelor colorate

• 0% parfum sintetic

• 0% agenţi de curăţare sintetici

• 0% parabeni, EDTA, conservanţi

• 0% agenţi de spumare care poluează mediul înconjurător

Ambalajul fulgilor este realizat din hârtie reciclabilă și biodegradabilă. Aceasta păstrează fulgii la modul optim, favorizând procesul de uscare naturală a acestora.

Ingrediente: Sodium Palmate, Sodium Cocoate, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. Uleiul de palmier este obtinut prin RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil), retea dedicata prevenirii defrisarilor si care respecta dezvoltarea durabila. Sapun uscat concentrat, din uleiuri pur vegetale, apa (mai putin de 10% atunci cand produsul este ambalat).