SENDO

CURL PASSION Cremă styling

150ml

89 lei

CURL PASSION – cremă de styling dedicată părului ondulat sau creț.

Definește până și cele mai rebele bucle, oferă părului finețe și strălucire. Totodată disciplinează firele predispuse la electrizare.

Ingrediente principale:
• Extract biotehnologic de tomate
• Ulei organic de cocos
• Ulei organic de macadamia

Mod de utilizare:
Se aplică pe părul încă umed, nu se clătește. Aranjați și coafați după preferințe.

Ingrediente naturale >94%
Ingrediente biotehnologice
Cruelty free și vegan
Nichel <1,0 ppm


DESPRE SENDO
Alegând forma arhaică a termenului
ESSERE (a fi) → ESSENDO → SENDO
se transmite căutarea permanentă a valorilor antice, apropierea de natura și starea de bine.

BIOTEHNOLOGIE

Sendo utilizează biotehnologia: se extrage potențialul complet al capacității metabolice și biologice a plantelor care se pune la dispoziția tuturor.

Spre deosebire de ingineria genetică, abordarea respectă în totalitate atât plantele cât și ecosistemul. Ingredientele active se obțin din natură într-o formă non-invazivă și nedăunătoare și se utilizează pentru a oferi produselor un nivel de eficiență comparabil cu unele dintre cele mai bune branduri profesioniste.

Decizia de a utiliza ingrediente funcționale biotehnologice permite obținerea de ingrediente vegetale active de înaltă calitate care respectă ecologia plantelor și au zero impact asupra mediului. Conservarea biodiversității și depășirea limitelor sistemului tradițional de cultivare permit accesul la toate plantele necesare, de-a lungul anotimpurilor, în toate punctele de lucru. De fapt, biotehnologia împiedică nevoia de agricultură intensivă, care duce deseori la risipă de apă, o creștere a emisiei de noxe (cauzată de utilajele necesare pentru cultivare, depozitare etc.), datorită ingredientelor active care sunt replicate în laborator.

RESPECT PENTRU OAMENI ȘI RESPECT PENTRU MEDIU

Produsele Sendo se concentrează asupra stării de bine a pielii și o protejează de potențiale substanțe chimice dure.

0% SLS/SLES
0% parabeni și MIT (metilizotiazolinona)
Nichel <1 ppm
0% parfumuri cu coloranți sintetici și alergeni
0% SILICONI
0% VASELINĂ ȘI ULEIURI MINERALE
100% FABRICAT ÎN ITALIA

AMBALAJE – FRUMOSUL ÎN SLUJBA BINELUI

Pentru ambalajele Sendo și-a dorit un design simplu și pur, care să reprezinte formulele produselor lor. În plus, tot plasticul care se folosește are o a doua viață: este vorba despre PET-uri 100% reciclate post-consum (un material care provine în totalitate din colectarea selectivă a deșeurilor de plastic).


Ingrediente: Aqua/Water/Eau, Glycerin, Vinyl Caprolactam/Vp/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, C13-15 Alkane, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Parfum/Fragrance, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Behenamidopropyl Dimethylamine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Pentaclethra Macroloba Seed Oil, Hydrolyzed Tomato Skin, Pelvetia Canaliculata Extract, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Maltitol, Xylitol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-37, Dicaprylyl Carbonate, Tocopherol, Lactic Acid, Citric Acid, Lauryl Glucoside, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate