Despre MioBio


ÎNCEPEM CU NOI

Am deschis magazinul MioBio în 2009, după mai mulți ani petrecuți în mediul corporatist – două foarte bune prietene, Ioana Păun și Alma Rusu. Simțeam amândouă nevoia de a face ceva pe cont propriu, însă ne doream un business „curat”, aproape de zona bio/eco. Așa s-a conturat ideea deschiderii unui boutique de cosmetice organice care să cuprindă atât brand-uri globale, cât și de nișă, inclusiv produse handmade românești. Un business mic, dedicat la vremea respectivă mai degrabă cunoscătorilor sau doritorilor de ceva nou. Însă între timp, pe parcursul anilor, interesul pentru produsele organice a crescut constant. Ne aducem aminte că am început cu 6 mărci de cosmetice organice, iar în prezent avem peste 50 de branduri pe rafturile MioBio.

LUCRURI MAI PUȚIN ȘTIUTE

Se întâmplă, mai ales în rândul acelora dintre voi care ne trec pragul pentru prima dată, să afle cu surprindere că suntem în același loc din 2009 și împărtășim acest amănunt cu bucurie.

Apoi, un alt lucru important pe care îl spunem cu plăcere este faptul că testăm personal toate produsele noi pe care le introducem la MioBio sau ne bucurăm nespus când vă putem prezenta branduri mici, de nișă, pe care le găsiți doar la noi.

Referitor la business, un lucru poate mai puțin cunoscut este că am dezvoltat și partea de distribuție. Mărci pe care le-am introdus de-a lungul anilor în premieră în România se regăsesc și pe rafturile altor magazine din București și din țară.

De asemenea ne implicăm cu mare plăcere în acțiuni caritabile. La MioBio vindem anumite produse non-profit și susținem astfel, împreună cu voi, asociațiile care le produc, organizații care sprijină integrarea socială și profesională a persoanelor cu dizabilități. În plus, la finalizarea unei comenzi online, pe miobio.ro, se poate opta pentru donații către MagiCAMP și Hospice Casa Speranței. Ceea ce pentru noi poate fi un gest relativ uşor de făcut, pentru cei care au nevoie de el poate să însemne foarte mult. Pe această cale, vă mulțumim că ne sunteți alături.

CE GĂSIȚI LA MIOBIO

Îngrijire naturală din cap până-n picioare :-)

Cosmetice organice şi 100% naturale de prin lume sau fabricate în România. Toate gamele au la bază extracte naturale din plante, uleiuri şi unturi fine, ape florale şi uleiuri esenţiale din cele mai diverse şi includ produse care acoperă o îngrijire completă – creme pentru ten şi corp, loţiuni, săpunuri, geluri de duş, şampoane, săruri de baie, uleiuri şi parfumuri naturale.

Brandurile sunt foarte atent selectate, din zone cu tradiţie în industria bio, iar portofoliul de produse include mărci cu prezenţă globală, dar și branduri de nișă sau produse cosmetice de manufactură, inclusiv românești, realizate în serii limitate.

Oferim cu multă plăcere consiliere despre tot ce înseamnă produse cosmetice organice nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări, nelămuriri sau pur și simplu curiozități. Vă așteptăm cu mare plăcere în magazinul MioBio, iar dacă nu ajungeți la noi, ne puteți suna sau scrie un mesaj.

INTERESANT PENTRU CEI DIN BRANȘĂ
MioBio este distribuitor al produselor Weleda precum și importator exclusiv și distribuitor pentru mai multe brand-uri, cum ar fi: Madara, Rampal Latour, Mossa, Pulpe de Vie, Georganics, Sendo, Saling Naturprodukte, Croll & Denecke, Simply More, Renomed sau Biobrush

Dacă deţineţi un magazin bio / naturist, fizic sau online (în Bucureşti sau în ţară) şi doriţi să colaborăm, trebuie doar să ne contactaţi! Veţi primi în cel mai scurt timp toate detaliile referitoare la oferta noastră.


UNDE NE GĂSIȚI

În centrul Bucureștiului, dar ferite de agitația marilor artere, mai precis de tumultul bulevardului Magheru. Detaliile după cum urmează:
Magazinul MioBio
str. Jules Michelet nr. 9 (zona Piaţa Romană / din Magheru / vis-a-vis Ambasada Marii Britanii)
office@miobio.ro
0731 365 816
www.miobio.ro
 


Datele noastre:
MioBio Cosmetics SRL
Str. Jules Michelet nr. 9, București 1
RO 25092174
J40/1738/2009
ING Bank
RO24 INGB 0000 9999 0143 5788
Capital social: 200 RON