SABIO

Inimă efervescentă pentru baie - geraniu şi trandafiri

100g

17 lei 15 lei

Relaxează-te acasă cu o baie aromată și relaxantă, cu ajutorul inimii efervescente pentru cadă cu trandafir și geraniu!

Trandafirul este dintotdeauna un simbol al iubirii şi purităţii, iar Sabio a încercat (noi spuneam că a şi reuşit) să redea acea aromă de trandafiri pe care o ştim cu toţii din grădinile copilăriei şi adolescenţei. A reuşit acest lucru folosind doar ingrediente 100% naturale şi cel mai potrivit mod de a te convinge de aceasta, este să priveşti petalele de trandafir care se răsfiră în apa de baie pe măsură ce aromele ferecate în miezul parfumat sunt eliberate.
 

  • Bicarbonatul de sodiu are proprietăţi de calmare, relaxare şi catifelare a pielii, redă vitalitatea acesteia. Calităţile sale în curăţarea pielii sunt recunoscute. Ajută la exfolierea celulelor moarte, la curăţarea  porilor şi a sebumului în exces. Pentru că nu are calităţi hidratante deosebite, în formulele Sabio se foloseşte împreună cu uleiuri esenţiale care, pe lângă aromele extraordinare conferite produsului,  contribuie şi la menţinerea unei bune hidratări a pielii.
  • Pentru a obţine nivelul de hidratare dorit, s-a adăugat ulei de seminţe de struguri, un ingredient minune în cosmetică, datorită puterii sale de hidratare şi a eficienţei cu care combate acţiunea radicalilor liberi. Catifelează pielea, curăţă eficient porii şi are efecte astringente şi antiinflamatorii. 
  • Acidul citric este antioxidant şi ajută la regenerarea ţesutului cutanat.
     

Mod de utilizare:

Inima efervescentă se pune in cada de baie cu apă caldă şi se dizolvă, eliberând astfel igredientele sale nutritive, emoliente si relaxante.

Ingrediente: sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminţe de struguri, aqua/apă, beta vulgaris root extract / pudră de sfeclă roşie, pelargonium rosae oil/ulei esenţial de geraniu.

Ingrediente principale: trandafir, struguri, geraniu