SABIO

Inimioare efervescente - lămâie, portocală & iasomie

40g

10 lei
Inimioarele efervescente cu lămâie, portocală & iasomie pregătesc unghiile și cuticulele mâinilor şi picioarelor pentru ritualul de îngrijire Spa acasă.

Se pun două inimioare efervescente în vasul cu apă calduţă folosit pentru manichiură / pedichiură şi se introduc mâinile sau picioarele în apă 10-15 minute, după care se continuă manichiura / pedichiura.

Pentru o experienţă delicată şi rafinată, alege efervescentele cu Lămâie, Portocală  & Iasomie, aroma este uimitoare!
  • Uleiul esenţial de bergamotă este binecunoscut pentru proprietăţile sale de relaxare şi împrospătare. Te înconjoară cu arome uşoare, florale, care îţi dau o stare de bine. Proprietăţile sale antibacteriene protejează pielea, creând o barieră protectoare.
  • Pentru a potenţa efectele celorlalte ingrediente, s-a adaugat în această reţetă un praf de turmeric, şofranul Indian. Chiar aşa, doar un praf, pentru a obţine un uşor accent oriental. Turmericul dă strălucire pielii, estompând diverse tipuri de pete şi pigmenţi, tonifiind totodata.
  • Bicarbonatul de sodiu are proprietăţi de calmare, relaxare şi catifelare a pielii, redă vitalitatea acesteia. Calităţile sale în curăţarea pielii sunt recunoscute.  Ajută la exfolierea celulelor moarte, la curăţarea  porilor şi a sebumului în exces.
  • Pentru a obţine nivelul de hidratare dorit, s-au adăugat ulei de seminţe de struguri un ingredient minune în cosmetică, datorită puterii sale de hidratare şi a eficienţei cu care combate acţiunea radicalilor liberi, constituind un adevărat scut care apără tinereţea şi frumuseţea pielii. Catifelează pielea fără a o îngrăşa, curăţă eficient porii şi are efecte astringente şi antiinflamatorii.
  • Uleiurile esenţiale de lămâie şi portocală contribuie la aromatizarea apei de baie şi de creare a stării de bine, ameliorează stările de oboseală, au proprietăţi tonifiante şi revitalizante şi parfumează delicat, învăluind baia într-o aromă încântătoare.
100% natural / 100% handmade în România
 

Ingrediente: sodium bicarbonate/bicarbonat de sodiu, citric acid/acid citric, vitis vinifera seed oil /ulei de seminte de struguri, aqua/apa, curcuma songa/ pulbere din radacina de turmeric, citrus bergamia peel oil expressed /ulei esential de bergamota.

Ingrediente principale: lamaie, portocale, iasomie, bergamota