RAMPAL LATOUR

Gel de duş flori de portocal

250ml

38 lei 25 lei

Gel de duş bio, calmant şi emolient, cu ulei de argan organic şi flori de portocal.

Foarte blând cu orice tip de piele, poate fi folosit ca gel de duş sau spumă de baie.

Natural şi certificat organic
În acest gel de duş certificat organic Ecocert, peste 96% din ingredientele vegetale provin din agricultura biologică iar 99% din ingrediente sunt de origine naturală. NU conţine OMG (organisme modificate genetic), silicon, parabeni, glicoli, parafină, coloranţi artificiali sau EDTA.

Piele protejată
Cu ulei de argan certificat organic, acest gel de duş bio curăţă pielea la modul cel mai delicat. Pe bază vegetală şi cu o aromă fresh amăruie graţie parfumului 100% natural de flori de portocal, are grijă ca pielea să fie spălată cu multă blândeţe. Datorită combinaţiei între Aloe Vera bio şi lipide organice naturale derivate din uleiuri de cocos şi floarea soarelui, pielea este hidratată.

Este recomandat oricărui tip de piele. 

Respect garantat pentru mediul înconjurător
La fel ca săpunurile, produsele lichide se realizează în manufactura Rampal Latour din Salon de Provence. Iar în toate produsele se folosesc numai agenţi de curăţare vegetali şi biodegradabili. Toate recipientele sunt de asemenea biodegradabile şi se pot refolosi.

Practic şi economic
Toate gelurile de duş vin fie în varianta de 250ml cu forma sa compactă, uşor de folosit acasă şi perfectă pentru călătorii, sau în formatul economic de 1 litru, ideal pentru întreaga familie!

Rampal Latour realizează săpunuri în regiunea Provence încă de la 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate, care sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii. În prezent gama Rampal Latour cuprinde pe lângă săpunuri o varietate de geluri de duş, geluri de duş şi şampon sau săpun lichid de Marsilia. Toate produsele au o bază 100% vegetală. Fără parabeni, fără conservanţi, fără EDTA, fără PEG sau alţi derivaţi petrochimici, fără coloranţi artificiali. Produsele nu sunt testate pe animale şi sunt 100% biodegradabile.

Ingrediente: Aqua (Water) , Sodium Coco-sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Parfum/Fragrance, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene, Linalool.

Ingrediente principale: flori de portocal, argan