SUSANNE KAUFMANN

Hyaluron Body Gel

100ml

279 lei

Un gel de corp light, dar ultra-hidratant, creat pentru a îmbunătăți nivelul de hidratare al pielii, pentru calmare și oferirea unui refresh. Ideal de folosit după expunerea la soare, după ras sau pur și simplu pentru hidratarea intensivă a pielii, pe tot parcursul anului.

Acidul hialuronic apare în mod natural în structura pielii este esențial pentru menținerea hidratării acesteia. Geldul de corp Susanne Kaufmann dispune de un mix inovativ de acid hialuronic în trei dimensiuni moleculare. Acesta are un efect reconfortant de netezire și vitalizare a pielii.

Se adaugă Aloe Vera și extracte de Cardiospermum (balon de viță de vie) cu efect hidratant și de întărire a barierei naturale de protecție a pielii. Mentolul răcoritor reduce iritațiile și tensiunea la nivel celular asociate cu expunerea la soare.

Ideal pentru pielea uscată, iritată. Se poate folosi ca aftersun sau, pentru un puternic efect hidratant, sub crema sau untul de corp.

Formatul de 100ml îl face ideal de luat și în călătorii.

Mod de utilizare:

Se aplică prin masaj ușor după baie sau duș.

Ingrediente cheie:

Aloe Vera – cu efect răcoritor, antiinflamator și hidratant, stimulează regenerarea celulară.

Cardiospermum (balon de viță de vie) – extractele întăresc bariera naturală de protecție a pielii și au un puternic efect antiinflamator. Protejează pielea de roșeață și iritații.

Acid hialuronic prezent în trei dimensiuni moleculare – previne deshidratarea pielii și îmbunătățește fermitatea și elasticitatea acesteia.

Mentol – acesta oferă o senzație plăcută de răcorire și are totodată efect calmant. Ameliorează iritațiile.

Datorită ingredientelor naturale active, produsul poate apărea ușor tulbure.

Inspirația din spatele produsului

Gel de corp a fost creat ca aftersun-ul perfect pentru lunile de vară și pentru a calma pielea uscată pe timpul iernii. Un produs esențial pe tot parcursul anului.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: Aqua (Water), Alcohol Denat. (Sd Alcohol 38-B), Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Menthyl Ethylamido Oxalate, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Cellulose Gum, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Cardiospermum Halicacabum Seed Extract, Parfum.

Ingrediente principale: acid hialuronic, aloe vera