TRIO VERDE

Balsam de buze cu mușețel și miere

4g

26 lei
Balsamurile naturale de buze de la Trio Verde conțin miere naturală de salcâm, binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antibacteriene și hidratante.

Combinația de miere de albine, uleiuri vegetale, unt de shea, ceară naturală, vitamine și uleiuri esențiale face ca balsamul de buze Trio Verde să fie unul cremos și hidratant. Disponibil în trei variante, este îmbogățit cu uleiuri prețioase de cătină, mușețel sau gălbenele, oferind buzelor protecție, strălucire și emoliere 100% naturală.
 
Lipbalm-ul cu mușețel și miere este un balsam pentru buze care oferă hidratare și regenerare.

Amestecul de ulei de cocos, ricin, miere și ceară naturală, hrănește în profunzime buzele, protejându-le.
 
  • Calitățile emoliente ale untului de shea oferă protecție buzelor împotriva factorilor dăunători din mediu.
  • Vitamina E, binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, împreună cu efectele calmante și vindecătoare ale uleiului esențial de mușețel, regenerează și calmează pielea buzelor.
  • Notele dulci și îmbietoare ale florilor de mușețel, care aduc pe buze aroma suavă a zilelor de mai, sunt acompaniate de parfumul proaspăt și relaxant al uleiurilor esențiale de lime și lavandă.
 
PRODUS 100 % NATURAL. FABRICAT ÎN ROMÂNIA.
 
Produs testat dermatologic. Netestat pe animale. A se feri de lumină și căldură.
 

Ingrediente: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL, BEESWAX, MEL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LINALOOL, TOCOPHEROL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, ORMENIS MULTICAULIS OIL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, CINNAMAL, CITRAL. (ulei de ricin, unt de shea, ulei de cocos, ceară naturală, miere de albine, vitamina E, uleiuri esențiale de lavandă, lime și mușetel).

Ingrediente principale: musetel, miere, unt de Shea