SUSANNE KAUFMANN

Loţiune de corp hidratantă

250ml

310 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Loțiunea de corp Susanne Kaufmann este formulată cu un amestec de esențe naturale prețioase, cum ar fi ulei din semințe de mac presate la rece, ulei din semințe de broccoli, squalan derivat din măsline, codița șoricelului și extracte din flori de mușețel, toate menite să hidrateze. Acidul hialuronic stabilizează hidratarea pielii, în timp ce extractul de rădăcină de nalbă formează un strat protector, prevenind pierderea hidratării.

Loțiunea mătăsoasă este absorbită imediat de către piele, căreia îi oferă finețe, catifelare și fermitate.

Oferă:

  • catifelare
  • hidratare
  • îngrijire
  • absorbție rapidă

Pentru:

Orice tip de piele, inclusiv cea sensibilă.

Utilizare:

Loţiunea poate fi aplicată rapid pe întreg corpul după baie sau duş.

Ingrediente cheie:

Cu ajutorul vitaminelor A și E, uleiul din semințe de broccoli protejează pielea de influențele nocive ale mediului și oferă pielii o hidratare intensivă.

Mușețelul este antiinflamator, emolient și antiseptic. Stimulează regenerarea celulară.

Uleiul din semințe de mac este bogat în magneziu, potasiu, vitamina B și acid linoleic. Susține, protejează și regenerează pielea.

Uleiul de squalane este extras din rezidurile uleiului de măsline. Este un antioxidant natural care oferă protecție pielii, o calmează și previne iritațiile.

Codița șoricelului contine cantitati ample de vitamina A, cunoscuta sub numele de retinol natural. Ajută la creșterea activității enzimelor și stimulează producția de colagen.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.


Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, caprylic/capric triglyceride, glycerin, papaver somniferum seed oil, squalane, cetearyl ethylhexanoate, brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, tocopheryl acetate, achillea millefolium extract, althaea officinalis root extract, chamomilla recutita (matricaria) flower extract, hypericum perforatum extract, salvia officinalis (sage) leaf extract, mel, sodium hyaluronate, hydrogenated lecithin, isopropyl myristate, potassium cetyl phosphate, sorbitol, saccharide isomerate, glyceryl stearate, cetyl alcohol, hydrogenated palm glycerides, myristyl myristate, alcohol denat., sodium hydroxide, citric acid, carbomer, xanthan gum, sodium citrate, cholesterol, parfum.