WELEDA

Loțiune de duș cu migdale pentru piele sensibilă

200ml

51 lei

Un moment liniștitor și relaxant pentru dușul de zi cu zi, mai ales pentru pielea sensibilă.

Gelul de duș Weleda cu migdale pentru piele sensibilă curăță foarte delicat și îngrijește pielea.

Migdala

Este plină de minerale și vitamine, conține acizi grași nesaturați, proteine de bună calitate și, în plus, are un gust delicios. Nu e, deci, de mirare că migdala este atât de folosită în îngrijirea pielii. În zilele noastre, pielea, cel mai mare organ senzorial, este supusă la tot felul de încercări: printre ele influențele de mediu, stresul, precum și o dietă dezechilibrată. De aceea pielea poate deveni sensibilă, uscată și iritată. Uleiul de migdale este unul dintre cele mai valoroase uleiuri de îngrijire, ajutând la calmarea pielii iritate, pe care o acoperă cu un strat protector.

Oricare ar fi cauza pielii sensibile, ea are întotdeauna nevoie de îngrijire specială. Gelul de duș Weleda cu migdale a fost dezvoltat în special pentru pielea care se irită cu ușurință. Agenții activi de suprafață, pe bază de plante, curăță ușor, în timp ce formula fără săpun cu ulei de migdale organice reîncarcă stratul lipidic - ajută la reglarea echilibrului natural de hidratare al pielii, pentru un duș liniștitor și o piele moale, mătăsoasă.

Tenside vegetale fine curăţă cu multă blândeţe. Uleiul preţios de migdale bio împreună cu untul de Shea contribuie la reglarea nivelului natural optim de hidratare al pielii.

Beneficii:

Produs vegan, care echilibrează  pH-ul pielii. Toleranță a pielii și eficacitatea testată clinic și dermatologic confirmate.  

Fără conservanți sintetici, parfumuri sintetice, coloranți și materii prime derivate din uleiuri minerale.

Mod de utilizare:

La duș sau în cadă, se aplică o cantitate generoasă pe tot corpul, se clătește bine. Nu produce multă spumă.

Pentru o îngrijire eficientă a pielii sensibile, se aplică ulterior loțiunea de corp cu migdale.

Weleda. În armonie cu omul şi natura.Ingrediente: Aqua, Prunus amygdalus dulcis oil, Alcohol, Glycerin, Coco-Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Butyrospermum parkii butter, Chondrus Crispus Extract, Citric Acic, Xanthan Gum, Sodium Cocoyl Glutamate, Parfum

Ingrediente principale: migdale