OZN VEGAN NAILPOLISH

Top Coat natural cu uscare rapidă - CARLA

12ml

79 lei 63 lei

Top coat ultra-glossy cu efect de gel.

Grație formulei speciale de uscare super-rapidă, stratul superior de lac se întărește extrem de repede, asigurând o rezistență de până la 10 zile.

APLICARE

Înainte de aplicare lacurilor de unghii, se recomandă folosirea unei baze (cum ar fi 2in1 Top & Base Coat ELLY) care protejează culoarea ojei, asigurându-i și o rezistență de lungă durată. Trebuie doar să vă asigurați că stratul de bază este uscat înainte de a continua cu aplicarea culorii.

La final se aplică Top Coat CARLA și se lasă să se usuce bine.

Top Coat CARLA se aplică doar când oja este uscată. În caz contrar există riscul ca aceasta să se dizolve.

DESPRE OZN VEGAN

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brandului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

Caracteristici

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce știm noi că reprezintă abrevierea în limba română, respectiv "obiecte zburătoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei și de meserie și designer grafic, povestește cum a ajuns la OZN:

,,Am căutat un nume scurt, de impact și edgy care să ne satisfacă totodată și pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur și simplu combinația perfectă de litere, armonioasă pentru ochi și cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN în sine nu are vreo semnificație mai adâncă, în limba română este prescurtarea de la “obiecte zburătoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru că atunci când pui bazele unei companii noi, este într-un fel ca un zbor înspre necunoscut''.

MADE WITH LOVE IN GERMANY & CRUELTY FREE!

Notă:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu multă apă și apelați la medic sau farmacist. A nu se folosi în cazul pielii inflamate sau care prezintă răni. În cazul reacțiilor alergice intervenite în urma contactului cu pielea, apelați la sfatul medicului sau farmacistului.


Ingrediente: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACRYLATES COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, CI 60725