OZN VEGAN NAILPOLISH

Top & Base Coat natural - ELLY

12ml

79 lei 63 lei

Acest lac de unghii 2in1 protejează culoarea ojei, asigurându-i și o rezistență de lungă durată. Culoarea va rămâne intensă și vibrantă.

Lacul de unghii natural Top & Base se usucă rapid și este baza ideală pentru orice ojă.

Baza permite o aplicare simplă a ojei și îi îmbunătățește rezistența. Culoarea durează mult mai mult și se împiedică sărirea lacului de unghii. Stratul bază are și efect de protecție a unghiilor împotriva decolorării.

Stratul superior lucios protejează culoarea ojei, asigurându-i și o rezistență de lungă durată. Culoarea rămâne intensă și vibrantă. Luciul strălucitor creează un efect frumos și neted.

APLICARE

Înainte de aplicarea unei baze, mâinile se spală doar cu apă și săpun. Folosirea dezinfectanților sau a altor soluții de curățare pot afecta calitatea aplicării ojei. De asemenea se evită folosirea cremei de mâini sau a oricărui alt produs cosmetic.

1. Ca bază – se aplică un strat de Top & Base Coat ELLY, se lasă să se usuce complet.

2. Se poate continua cu oja în culoarea preferată care se aplică în două straturi. Primul strat trebuie să fie complet uscat înainte de aplicarea celui de-al doilea.

3. Ca top – după uscarea culorii, se aplica un nou strat al Top & Base Coat ELLY – pentru protecția ojei și un plus de strălucire.

DESPRE OZN VEGAN

OZN – oje vegane naturale, cu acoperire intensă și o paletă variată de culori. 90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla roșie, spelta, trestia de zahăr, manioca sau porumbul. Pentru o îngrijire perfectă, au fost adăugate vitaminele A, C, E și Pro B5.

Lista sa de ingrediente este 22- FREE, fără substanțe care ar putea dăuna sănătății, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetonă, toluen, parfum sintetic sau microplastic. Toate produsele OZN sunt 100% vegane.

Ojele OZN poartă numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii văzute pe stradă și al cărei look a constituit o sursă de inspirație pentru echipa brandului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le împrumută numele și celui aparținând celor care le poartă. 

Caracteristici

  • vegan & cruelty free
  • rezistență excelentă
  • acoperire perfectă
  • finish plin de strălucire
  • uscare rapidă

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce știm noi că reprezintă abrevierea în limba română, respectiv "obiecte zburătoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei și de meserie și designer grafic, povestește cum a ajuns la OZN:

,,Am căutat un nume scurt, de impact și edgy care să ne satisfacă totodată și pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur și simplu combinația perfectă de litere, armonioasă pentru ochi și cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN în sine nu are vreo semnificație mai adâncă, în limba română este prescurtarea de la “obiecte zburătoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru că atunci când pui bazele unei companii noi, este într-un fel ca un zbor înspre necunoscut''.

MADE WITH LOVE IN GERMANY & CRUELTY FREE!

Notă:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu multă apă și apelați la medic sau farmacist. A nu se folosi în cazul pielii inflamate sau care prezintă răni. În cazul reacțiilor alergice intervenite în urma contactului cu pielea, apelați la sfatul medicului sau farmacistului.


Ingrediente: ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL,ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITTIC ANHYDRIDE COPOLYMER, CI 60725