PULPE DE VIE

Mască iluminatoare și hidratantă MARGAR’ECLAT

29 lei 23 lei

Mască energizantă iluminatoare și hidratantă, cu extracte din grapefruit bio.

O mască facială hidratantă pe bază de extracte din grapefruit bio, impregnată pe o țesătură fină din bumbac organic (și biodegradabil).

O singură aplicare, de aproximativ 12 minute, este suficientă pentru a beneficia de întregul efect de luminozitate al unei măști puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale.

Ten tern, aer obosit... Un shot de vitamina C, în numai câteva minute!

Tenul va reveni la viață, grație acțiunii rapide a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate pentru strălucire, tonifiere și hidratare!

  • Extractele din morcov și aportul lor de vitamina C alimentează cu energie și vitalitate și cea mai secătuită piele. Beta-caroten-ul conținut furnizează, în plus, o aură de prospețime tenului, indiferent de sezon.
  • Grapefruit-ul – energizant și tonifiant natural – catifelează și închide porii, pentru o atingere și un aspect uniforme, spectaculoase.

Mod de utilizare:

Pasul 1 - Se aplică masca pe tenul curat și uscat. O exfoliere prealabilă, folosind, spre exemplu, Pulpe de Vie Sucré Frappé, facilitează pătrunderea în profunzime a ingredientelor active. Se aplică masca cu grijă, suprapunând marginile și decupajele acesteia cu contururile feței, respectiv ochi, nas și gură.

Pasul 2 – Se lasă să acționeze vreme de 10-15 minute.

Pasul 3 – Se îndepărtează masca. Eventualul surplus de serum (neabsorbit de către piele în răstimpul celor aproximativ 12 minute) se poate fie masa cu delicatețe pentru definitivarea procesului, fie îndepărta cu puțină apă.

Cele mai bune rezultate se obțin cu aplicarea regulată, o dată pe săptămână.


99% din ingrediente sunt de origine naturală

100% Made in France

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.Ingrediente: (WATER) ● CITRUS PARADISI (GRAPEFRUIT) FRUIT WATER* ● DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT WATER* ● GLYCERIN ● LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE ● XANTHAN GUM ● CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE ● POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE ● SODIUM PHYTATE ● BENZYL ALCOHOL ● CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED (CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL)* ● LIMONENE ● BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT ● THYMUS VULGARIS (THYME) FLOWER/LEAF EXTRACT ● CITRIC ACID ● BIOSACCHARIDE GUM-1 ● SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE ● SODIUM LEVULINATE ● DEHYDROACETIC ACID ● GLYCERYL CAPRYLATE ● SODIUM ANISATE ● ALCOHOL

Ingrediente principale: morcov, grapefruit, Vitamina C