Primăvara este sezonului iubirii... căpșunelor? Pentru ten și pentru păr!

  • Primăvara este sezonului iubirii... căpșunelor? Pentru ten și pentru păr!

Nu cred că știe cineva despre altcineva care să nu fie alergic la și să nu adore căpșunele :)

Sunt primul fruct al primăverii, sunt adorabile, sunt parfumate și delicioase.

Cu toții știm și iubim toate aceste lucruri despre căpșune. Ce nu știm și putem afla cu ușurință este că:

  • nu sunt, de fapt, un fruct, ci receptacului supra-dimensionat al florii căpșunului;
  • că o căpșunică are aproximativ 200 de semințe;
  • că există sute de varietăți;
  • sau că 8 căpșune rivalizează nivelul de vitamina C al unei portocale.

Căpșunele sunt, de fapt, mici și dense rezerve de substanțe nutritive deosebit de potente pentru sănătate în general și pentru sănătatea pielii și ce a părului în particular.

Dacă medicii ne pot vorbi despre beneficiile acestora în direcția susținerii funcției cardiace, a sănătății vasculare, a gestionării colesterolului, a digestiei, chiar și în dieta specifică diabeticilor sau, pentru acidul folic, cea a femeilor însărcinate, ei bine, nu sunt singurii care au ceva de spus.

Dermatologii ne pot revela detalii despre importanța conținutului de antioxidanți, vitaminele A și C și acid alfa hidoxi. Toate acestea conlucrează pentru o puternică acțiune anti-îmbătrânire și anti-foto-îmbătrânire. Cel din urmă, cunoscut drept AHA, este, totodată, un ingredient de bază al peeling-urilor enzimatice și are, deci, un efect de curățare și regenerare blândă a pielii, cu atât mai benefic asupra tenului.

Singurul factor de precauție (în afara sus-menționatei alergii) care stă în calea accesării beneficiilor de stare de bine, sănătate și frumusețe ale căpșunelor este acela că acestea sunt printre fructele cel mai expuse la pesticide. În ceea ce privește produsele de îngrijire organice, totuși, nu avem motive de îngrijorare. Putem alege cu încredere. Avem de unde.

Uleiul facial anti-aging Madara SUPERSEED Age Recovery reunește nu mai puțin de 10 uleiuri individuale prețioase. Cel de căpșune este unul dintre ele – folosit pentru capacitatea de reactivare a ritmului de regenerare a pielii.

În formula balsamului pentru păr Mossa, uleiul din semințe de căpșune furnizează nutrienți valoroși pentru structura firului de păr.

În cazul șamponului Mossa, extractul de căpșune - deosebit de bogat în vitamine și antioxidanți - revitalizează, fortifică și conferă strălucire părului.

Pentru untul corporal Susanne Kaufmann, deodorantul Salt of the Earth Rock Chick Sweet Strawberry sau pastele de dinți pentru copii Kingfisher și Jack N'Jill, dimensiunea dominantă este cea olfactivă.

Indiferent de opțiune, știm sigur că micul fruct o va face să fie una câștigătoare!


Related Products