Skin Food Light își face familia mândră!

  • Skin Food Light își face familia mândră!


Atunci când brand-ul de excelență elvețiano-german Weleda a anunțat lansarea noii formule Skin Food Light, am știut într-o secundă că îl vom adopta imediat ce va sosi pe rafturi!

Realitatea, putem spune, acum, câteva luni mai târziu, a fost exact conform așteptărilor. MioBio și sumedenie de clienți – de ambe sexe – au luat decizii de achiziționare instantanee, ba chiar decizii de achiziționare repetată.

Cum s-ar fi putut altfel?

Skin Food Light este, doar, cremă de familie bună!

Familie de formulă aproape neschimbată de la 1926, testată dermatologic și, desigur, de muuultiple generații de piele și consumatori :) Cremă de familie cu frate mai mare (și mai dens!) Skin Food cremă nutritivă și verișor Skin Food Lip Butter – ambii, de mare-mare ispravă.

Skin Food salvează pielea cea mai uscată, mai vulnerabilizată și mai dornică de revigorare. O salvează, o protejează în fața agresiunilor și intemperiilor și o face... highly touchable.

Skin Food Lip Butter readuce la viață buze crăpate și menține vitalitatea acestora ca produs de îngrijire, ca substitut de lip gloss sau ca strat hrănitor aplicat înaintea rujului. Plus, desigur, le face... highly kissable.

Iată, deci, că echipa Skin Food reușește să reînnoade relația de iubire cu propria piele – ten & corp. Iar Skin Food Light cu atât mai eficient și mai repede. Cam la fel de rapid ca procesul său de absorbire de către piele. Și similar de durabil cu influența asupra proprietăților pielii a mix-ului de parteneri vegetali, după cum îi numește Weleda, – mușețel, gălbenele, rozmarin, plus panseluțe.

Cultivate după principii holistice și calibrate într-o formulă care le menține calitățile și valorifică interacțiunile hrănitoare, ba chiar și curative (Skin Food este menționat ca soluție pentru accelerarea vindecării rănilor superficiale), acestea reclamă inclusiv efecte care țin de aromă și de stimularea benefică a simțurilor.

Rozmarin, lavandă, portocală și vanilie sunt parfumurile implicate și care, datorită mai lejerului Skin Food Light, pot înmiresma inclusiv pielea grasă (dar nu imună la carențele de nutrienți) și toate tipurile de piele, inclusiv pe durata anotimpurilor calde.

Divizia The Strategist a New York Magazine o numește Diet Skin Food.

Și aflăm că Rihanna, Adele, Julia Roberts și Victoria Beckham folosesc Skin Food cu regularitate. La MioBio i-am spune, însă, numai ,,nutriție și elasticitate din cap până-n picioare'' și am asigura-o că familia Skin Food o apreciază din toată inima!

Related Products


Skin Food - cremă nutritivă
Skin Food Light - cremă nutritivă