Nu trebuie să ai mai multă grijă de părul tău, trebuie să ai grijă în mod inteligent de părul tău!

  • Nu trebuie să ai mai multă grijă de părul tău, trebuie să ai grijă în mod inteligent de părul tău!

There is no worse day than a bad hair day! Adevărat, nu este o expresie consacrată, dar unii dintre noi, mai ales cei mai puțin îndemânatici în direcția styling-ului propriei podoabe capilare, o putem spune din tot sufletul. Așa că nu mare este mirarea provocată de fericirea sinceră prilejuită de găsirea unor produse pentru îngrijirea părului care, fără mare zarvă și fără mare input necesar din partea noastră, reușesc nici mai mult, nici mai puțin decât să elimine însăși posibilitatea unei bad hair day! 

Eu una, înainte de a mă fi obișnuit cu dulcea realitate a unui păr sănătos, frumos și care pare să știe singur cum să se așeze mai armonios și mai atrăgător, nu aș fi ezitat să propun un astfel de brand pentru Premiul Nobel pentru Pace. Nu glumesc câtuși de puțin. După cum nu este o glumă nici compatibilitatea principiilor etice și biologice și de sustenabilitate ale Less Is More cu cele ale faimosului Premiu.


Într-adevăr. Brand-ul vienez Less is More respiră și acționează în spiritul dictonului care îi folosește drept nume. Și, în lumea mică a fiecăruia dintre utilizatorii produselor sale, fiecare șampon sau, să spunem, ceară de styling Less is More furnizează o mică minune prin simpla forță a ingredientelor sale naturale, într-o stare cât mai pură, și a științei care le face compatibile cu cerințele unui anumit tip de păr.

Concepute de un duo cu expertiză perfect relevantă și perfect complementară – un stilist (Hannes Trummer) care cunoaște îndeaproape toate nevoile posibile ale tuturor tipologiilor de păr și un chimist (Dr. Doris Brandhuber) care are capacitatea de a traduce soluțiile naturii în formule ideal calibrate, produsele LIM oferă o abordare holistică, care ajunge să echilibreze funcțiile scalpului și pe cea a firului de păr, cu rezultate spectaculoase.

Iar pentru a accesa Sfântul Graal al rezolvării problemelor noastre cu părul lipsit de volum, cel deteriorat, cel cu bucle greu de stăpânit sau cine știe câte și mai câte, nu trebuie să facem mai mult decât să apelăm la produsele predefinite de către echipa LIM în fiecare dintre aceste direcții.
Iată:

volum

ALOE MINT VOLUME SHAMPOO & CONDITIONER, PROTEINSPRAY, CHITINSPRAY, ANGELROOT VOLUME SPRAY, ELDERFLOWER SALT SPRAY, MASCOBADOGEL, KIESELWAX, THYME LACQUE

hidratare

CAJEPUT PURE BALANCE SHAMPOO & CONDITIONER, TANGERINE CURL BALM, MASCOBADOGEL, FLOWER WHIP, PROTEINSPRAY

netezire

MALLOWSMOOTH SHAMPOO & CONDITIONER, LAVENDER SMOOTH BALM, FLOWER WHIP, ROSE SERUM

regenerare | protejare

LINDENGLOSS SHAMPOO & CONDITIONER, PROTEINSPRAY, TANGERINE CURL BALM, LAVENDER SMOOTH BALM, LINDENGLOSS FINISHING SPRAY, ROSE SERUM, CHITINSPRAY, LIMESOUFFLÉ, THYME LACQUE, FLOWER WHIP

strălucire

LINDENGLOSS SHAMPOO & CONDITIONER, ROSE SERUM, CHITINSPRAY, MASCOBADOGEL, THYME LACQUE, FLOWER WHIP, HONEYWAX, LINDENGLOSS FINISHING SPRAY

detoxifiere

ALOE MINT VOLUME SHAMPOO & CONDITIONER, ROSE SERUM

textură

ELDERFLOWER SALT SPRAY, KIESELWAX, LIMESOUFFLÉ, FLOWER WHIP, HONEYWAX

fixare

CHITINSPRAY, ANGELROOT VOLUME SPRAY, ELDERFLOWER SALT SPRAY, MASCOBADOGEL, KIESELWAX, THYME LACQUE, LIMESOUFFLÉ, HONEYWAX

Eu, cu două mâini stângi, am obținut o coabitare mai mult decât fericită cu părul meu – acum, cu aspect minunat – prin simpla folosire a șamponului Less Is More potrivit și bucurându-mă de efectele exponențiale ale unor trucuri la fel de minimaliste sugerate de către experții LIM.
Iată-le pe cele mai simpatice & eficiente dintre ele:

! Iarna, creează un cocon protector în jurul firului de păr, folosind Rose Serum. Aplică nu mai mult de câteva picături masând scalpul și, apoi, părul, seara. Finalizează tratamentul spălând părul a doua zi, dimineața. Repetă de nu mai mult de două ori pe lună.

! De asemenea, iarna, dacă vei aplica Elderflower Salt Spray pe păr și, apoi, îl vei peria, pălăria, căciula sau șalul nu vor mai reuși să îți turtească sau electrizeze părul. Atât.

! Părul devine în mod firesc mai strălucitor dacă la ultima clătire folosim apă ceva mai rece și finalizăm procesul de uscare cu un jet de aer răcoros. Atât.

! Dacă ne uscăm părul canalizând fluxul de aer dinspre rădăcină spre vârf și ținând capul aplecat, acesta va căpăta un plus de volum. Atât.

! Periatul, dimineața, face părul frumos! Sebumul este îndepărtat din zona rădăcinilor – unde nu și-l dorește nimeni – și folosit drept emolient natural pentru întreaga lungime a firului de păr, inclusiv pentru vârfuri, inhibându-le tendința de a se despica. Atât.

! Atunci când îți îngrijești părul, trezește-ți și simțul olfactiv. Parfumurile din Rose Serum îți vor da o stare de pace și echilibru. Produsele Aloe Mint vor imprima, în jur, un aer de prospețime și tonicitate. Iar esențele emanate de către Limesoufflé îți vor anima starea de spirit. Atât.

! Folosește în mod constant produse naturale înalt-concentrate de îngrijire a părului și vei observa că atât scalpul, cât și părul vor beneficia de un proces de detoxifiere implicit. Vor avea un câștig de sănătate și splendoare, și vor cere o îngrijire semnificativ mai redusă. Vei folosi mai puțin șampon, mai puțin balsam și va descrește frecvența spălărilor. Atât.

! Iar dacă vrei să folosești la maximum potențialul micului tău arsenal Less Is More, află că Honeywax este și un balsam pentru buze extrem de reușit. Și că Rose Serum poate hrăni pielea corpului, picurat în cadă, și pe cea a feței adăugat cremei hidratante.

Happy brilliant hair day, cu soluțiile nimic-mai-mult-decât Less Is More!


Alexandra Bernevig, MioBio


Related Products