FRÂU LIBER PĂRULUI TĂU SĂ CREASCĂ cu MÁDARA HAIR CARE

  • FRÂU LIBER PĂRULUI TĂU SĂ CREASCĂ cu MÁDARA HAIR CARE

Star-ul anului 2019 se numește chanterelle – o specie de ciupercă cu proprietăți absolut remarcabile pentru îngrijirea părului. Poți cuprinde întreaga forță a ciupercilor în părul tău, grație liniei de îngrijire a părului unice și inovatoare de la MÁDARA.

MÁDARA a devenit primul brand de produse cosmetice care a reușit să valorifice potențialul de stimulare a creșterii părului deținut de către ciuperca chanterelle. După îndelungi studii, puternicul mix de ingrediente din esența ciupercii chanterelle (gălbior) este, acum, parte centrală a formulelor unei linii unice de îngrijire a părului.

FORȚA CIUPERCILOR

Ciupercile sunt vedetele mai tuturor industriilor, în acest moment. De la bucătărie și până la medicină, ca sursă de energie verde, resursă transformabilă în ambalaje, piele artificială, biocarburanți – există, se pare, o varietate fără limite pentru posibilitățile pe care acestea le deschid, majoritatea de o relevanță și importanță incredibile pentru viața de zi cu zi. Ciupercile se dovedesc a fi nu numai esențiale vieții pe această planetă, ci și în gestionarea unui număr mare de probleme. Și, după cum știm, sănătatea și aspectul părului se numără printre acestea.

Folosite, într-o formă sau alta, de aproximativ 7000 de ani, ciupercile au un profil dat de conținutul de substanțe anti-inflamatorii și antioxidanți cunoscut de foarte multă vreme drept benefic pentru păr – pentru constituirea unei bariere de protecție pentru un păr sănătos și rezistent.

Precum întregul organism, părul sănătos reclamă prezența unui nivel vital de nutrienți la nivelul foliculului. O carență în acest sens cumulată cu factori externi, precum tratamentele chimice dure sau stilul de viață mai puțin sănătos, poate duce la probleme serioase, precum pierderea părului sau deteriorarea calității firului de păr – subțiere sau fragilitate pronunțată.

Ciupercile constituie o sursă extraordinară de vitamine, antioxidanți și minerale utile atât în menținerea unui păr sănătos și puternic, cât și în prevenirea pierderii acestuia și a altor probleme.

CHEIA PENTRU CREȘTERE ȘI VOLUM:

CIUPERCA CHANTERELLE

Popoarele din regiunile nordice au apreciat dintotdeauna ciuperca chanterelle drept un dar prețios al naturii, dovadă stă tradiția de secole a culesului de ciuperci din fiecare toamnă. Iar când vine vorba despre îngrijirea părului, aceasta este nimic mai prejos decât aurul naturii. Ciuperca chanterelle conține una dintre cele mai ridicate concentrații de vitamine din complexul B identificate, plus calități anti-bacteriene, anti-microbiene și niveluri înalte de vitamina C, D și potasiu.

În timp ce vitaminele din chanterelle se ocupă de sănătatea scalpului, moleculele de beta-glucan sunt complementare nevoilor fibrei capilare. 12 amino-acizi, 5 acizi nucleici și peste 32 de molecule bioactive, inclusiv antioxidanți puternici, protejează, stimulează și exercită o acțiune anti-microbiană. Aceste niveluri înalte de ingrediente valoroase dovedesc calitatea de super-erou a ciupercii chanterelle, atribute care au fost perfecționate în direcția îngrijirii părului în noua linie MÁDARA.

FOCUS PE INGREDIENTELE FURNIZATE DE CĂTRE CIUPERCA CHANTERELLE

Vitaminele B

Multiplele tipuri de vitamine B transferă oxigen și nutrienți către scalp, ajungând să catalizeze creșterea firului de păr. Ciuperca chanterelle abundă în vitamine B, precum B3 - niacină, care stimulează circulația sanguină la nivelul scalpului și energizează creșterea părului. De asemenea, dinamizează producția de cheratină. B5, cunoscută drept acid pantotenic, repară firele fragilizate, promovează elasticitatea, flexibilitatea și hidratarea părului. B7, sau biotina, activează creșterea părului prin reînnoirea foliculilor. Aceasta ajută la sinteza proteinei cheratină și transportă oxigen către celulele din scalp și foliculi, menținându-le sănătatea.

Netezime similară texturii siliconului

Fungii conțin un număr de tipuri de polizaharide, inclusiv alfa-glucani și beta-glucani. Beta-glucanii alimentează multiplicarea celulară și procesul de reparare tisulară, gestionând, totodată, procesele inflamatorii – cu toatele, funcții esențiale pentru sănătatea scalpului. Mai mult, beta-glucanii manifestă o acțiune de acoperire a firului de păr comparabilă cu cea a siliconilor din produsele tipice de îngrijire a părului. De asemenea, beta-glucanii generează un film protector și netezesc părul fără a afecta volumul acestuia.

ALTE INGREDIENTE-FORTE ALE MADARA HAIR CARE 2019

Conex super-puterilor ciupercii chanterelle, aceste ingrediente amplifică beneficiile acestei linii de îngrijire unice.

CAFEINĂ – acțiune împotriva căderii părului, accelerare a creșterii, un plus de lungime, sănătate pentru scalp și foliculi

Cafeina suprimă efectele negative ale proceselor legate de căderea părului, stimulează foliculii și încurajează câștigarea în lungime. În plus, accelerează circulația sanguină la nivelul scalpului, asigurând, astfel, sănătatea foliculilor de păr.

ZINC – gestionare a sebumului, efect anti-cădere

Zincul joacă un rol important în diferențierea celulară. Cercetări științifice substanțiale au arătat că acesta este esențial pentru sănătatea scalpului și a părului.

MICRO-CHERATINĂ – reparare în profunzime, vitalitate, acțiune anti-rupere

Cunoscută inclusiv drept cheratină hidrolizată, pătrunde în profunzimea firului de păr și completează eventualele lacune apărute în structura firului. Vitalizează și resursele rădăcinii părului și reface scheletul intern al firului de păr, fără a compromite volumul acestuia. Forța, caracterul robust al fibrei capilare este susținut în defavoarea ruperii acesteia.

FOSFOLIPIDE – strălucire, reparare intensivă

Fosfolipidele au capacitatea de a compensa pierderea naturală a lipidelor din fir. Teste științifice au arătat cum acestea penetrează firul de păr și realizează o reparare structurală de profunzime, acțiune care se traduce inclusiv prin plusuri de netezime și strălucire.

CĂRBUNE – capacitate ridicată de curățare

Cărbunele are capacități unice de purificare – ajută la neutralizarea excesului de sebum și la detoxifierea părului și scalpului fără a ataca rădăcina firului.

PROBIOTICE – ameliorare a inflamației pielii

Microbiomul scalpului este crucial în prevenirea deteriorării barierei de protecție proprii pielii, controlând proliferarea și diferențierea celulară și echilibrând în permanență fluctuațiile de compoziție ale sebumului.

“Pădurea este sursa viitorului. Ciupercile constituie un ingredient inovativ, revoluționar. Am studiat o ciupercă nordică des întâlnită – chanterelle. În urma analizei chimice, studii in vivo și in vitro au arătat că aceasta posedă calități fabuloase de stimulare a creșterii părului și că poate, de asemenea, conferi un luciu remarcabil – totul pentru un păr bogat și strălucitor.”

Lotte Tisenkopfa – Iltnere, fondatoarea Madara

Related Products