Găsește fericirea. Îngrijește-ți trupul și echilibrează mintea cu esențe de primăvară.

  • Găsește fericirea. Îngrijește-ți trupul și echilibrează mintea cu esențe de primăvară.

Serotonină, dopamină, endorfine... hormonii fericirii ne sunt, din nou, la îndemână, în cantități îndestulătoare și la preț redus.

Acum, că este primăvară, tot ce trebuie să facem este să ne asumăm costurile ostenelii de a ieși afară. Aerul, lumina, sunetele – atmosfera – lucrează, cu grație și enorm de mare eficiență, pentru a ne face mai fericiți și nu prea avem ce face în legătură cu asta :)

Ceea ce ne permite, pe de altă parte, o contribuție majoră la permanentizarea acestei stări de bine senzoriale – câștigarea prezenței sale atunci când suntem înăuntru sau, de ce nu, prelungirea sentimentului tonic și diafan de primăvară pe tot parcursul anului – este utilizarea isteață a produselor uzuale pentru trup, astfel încât să ajute, deopotrivă, și minte și suflet!

Sună abstract? Nu este. Cercetătorii brand-ului leton Madara vorbesc despre neuro wellbeing bio-complex – prezența în formulele cosmetice a unul sau, cel mai adesea, mai multe ingrediente cu capacități de stimulare, pe cale olfactivă, a generării hormonilor sus-numiți.

Iar, în accepțiunea mai tuturor manufacturilor cu rețete tradiționale și a fiecărui consumator receptiv la complexitatea tactilă și, mai ales, de parfum a experienței folosirii unui săpun sau a unei creme, despre simpla senzație de bine generată de un obicei mărunt, care reușește să detașeze o parte din zumzetul creierului și să trezească, în contrapondere, simțurile.

Mix-ul care livrează acest mult-râvnit efect prin excelență este, am putea spune, echivalentul într-un tub al mirosului de crud, de proaspăt, din natură.

Madara l-a numit Infusion Vert și conține, conform rezultatelor studiilor derulate, cimbru, melisă și coada calului. 

Tradiții ancestrale și piele, păr și nas antrenate declară că îl identifică și în parfumurile de orz verde, mentă, agrișe, ienupăr, verbină, salvie, lămâie, pin, aloe sau lemongrass.

Produse variate – de la gel de duș până la loțiune de corp, trecând prin, desigur, parfumuri – ne aduc acces la prospețime 24/7, pe tot parcursul anului.

Să ne alegem, așadar, cosmeticele-tratament pentru suflet. Și să ne bucurăm la maximum de ceea ce au de oferit. Cum? Ei bine, aplicarea, să spunem, a unui ulei corporal cu mișcări lente, precise, pe care le conștientizăm pe deplin, precum și senzațiile pe care acesta le trezesc, va face (un nivel optim de) bine pielii, dar și minții.

Un studiu al Universității din Umea, Suedia, a început explorarea inteligenței terminațiilor nervoase de la nivelul epidermei. Să îi venim în întâmpinare cu soluții propuse de cealaltă inteligență, cerebrală, cea pe deplin recunoscută științific. Să pulverizăm un pic de Olong – cu esențe de ceai verde, lămâie și chiparos – sau să ne hrănim pielea mâinilor cu crema Madara Infusion Vert, și să o facem zilnic. În felul acesta, activii, precum carvacrolul din cimbru, vor avea ocazia să contureze și stabilizeze un real efect de fericire. Neuroplasticitatea cere consecvență, însă ceea ce ne propunem este scopul suprem.

Un strop de fericire. Merită.

Related Products


Violetta - Eau de Toilette

Violetta - Eau de Toilette

152 lei 190 lei

Infusion Vert - Gel de duș & săpun lichid
SILKY YOGHURT Loțiune de corp hidratantă
Olong - Eau de parfum

Olong - Eau de parfum

184 lei 230 lei

Crema de mâini cu aroma primăverii