OZN VEGAN NAILPOLISH

OZN Dizolvant pentru lacul de unghii - la cutie

70ml

90 lei 59 lei

Dizolvant OZN pentru ojă în recipient din sticlă și burete impregnat cu dizolvant natural pentru lacul de unghii.

În interiorul recipientului există un burete cu un orificiu rotunjit. Se introduce vârful degetului, se rotește și gata! MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fără testare pe animale!

OZN folosește esteri dibazici în dizolvantul său. Acest solvent este incolor și limpede, are un miros extrem de delicat și este compatibil cu principiile ecologice. Substanța ia naștere în urma reacției dintre acid și alcool prin eliminarea apei și nu necesită etichetarea drept substanță periculoasă.

Alte ingrediente:

  • acetat de alfa-tocoferol (vitamina E) – un lichid uleios, ne-solubil în apă și inodor. Această pro-vitamina E sintetică este utilizată nu numai drept aditiv cosmetic, ci și în fabricarea medicamentelor.
  • D-pantenol – un compus utilizat inclusiv ca ingredient activ în tratamentele afecțiunilor dermatologice și ale membranelor mucoase, plus în îngrijirea activă a pielii.
  • aloe vera gel – extras din țesutul cu retenție de apă al frunzelor de aloe vera. Anti-inflamator, cicatrizant și hidratant.
  • glicerină – un alcool zaharat. Datorită capacității sale de a stimula reținerea apei, este utilizat în cosmetică ca agent pro-hidratare.

Mod de folosire:

Se introduc pe rând unghiile în interiorul recipientului pentru a intra în contact cu dizolvantul de unghii. Se lasă să acționeze câteva secunde – pas necesar pentru înmuierea lacului de unghii. Apoi se îndepărtează oja ca în mod obișnuit.

Cum dizolvantul natural de ojă nu conține solvenți agresivi, îndepărtarea lacului de unghii poate dura un pic mai mult comparativ cu produsele convenționale. Cu toate acestea, dizolvantul OZN curăță oja în mod temeinic, iar unghiile sunt totodată minunat îngrijite.

VEGAN
Societatea se află într-o stare de evoluție către o abordare mai sustenabilă și mai sănătoasă în ceea ce privește produsele de consum. Oamenii sunt mai conștienți de ceea ce mănâncă și de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent, industria cosmeticelor devine din ce în ce mai atentă la și mai critică în relație cu ingredientele și procesul de producție. OZN își asumă angajamentul unei linii de lacuri pentru unghii vegane, excluzând toate produsele de origine animală (inclusiv pigmenți sau orice alt tip de substanțe derivate).

FĂRĂ INGREDIENTE NOCIVE

Este crucial ca produsele OZN să nu aibă vreun efect negativ asupra sănătății consumatorului. Formulele sale sunt concepute fără vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folosiți solvenți și compuși alternativi, care sunt biodegradabili și nu afectează sănătatea sau mediul înconjurător. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic.

În mod evident, însă, compoziția unei oje nu poate fi formată numai și numai din ingrediente organice sau fie și numai naturale. Totuși, OZN nu folosește formaldehidă (cancerigenă), toluen (atacă pielea și poate duce la inflamație), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetonă, ftalați (un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemului nervos și rinichilor și poate provoca greață și dificultăți respiratorii) și colofoniu (care poate provoca dermatită de contact).

OZN constituie o alternativă vegană și prietenoasă cu mediul la ojele convenționale. Deși lipsite de o sumă de ingrediente (dăunătoare) tipice pentru formulele comerciale, produsele OZN nu aduc și un compromis din punctul de vedere al intensității culorii sau aspectului final.

Delimitându-se față de aditivii toxici, formulele benigne OZN pot lua expresia oricăreia dintre culorile curcubeului.

MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fără testare pe animale!

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce știm noi că reprezintă abrevierea în limba română, respectiv "obiecte zburătoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei și de meserie și designer grafic, povestește cum a ajuns la OZN:

,,Am căutat un nume scurt, de impact și edgy care să ne satisfacă totodată și pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur și simplu combinația perfectă de litere, armonioasă pentru ochi și cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN în sine nu are vreo semnificație mai adâncă, în limba română este prescurtarea de la obiecte zburătoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru că atunci când pui bazele unei companii noi, este într-un fel ca un zbor înspre necunoscut''.

Ingrediente: DPE 2, E Acetat Vitamin, D-Phantenol / 50P, Aloe-Vera Gel, Gel Potassium, Sodium Benzoate, Water, Glycerin

Ingrediente principale: vegan