Khadi

Henna neutra - fara culoare / tratament de ingrijire

100g

45 lei

Pudra de henna neutra (Senna /Cassia) este un tratament 100% natural ideal pentru toate tipurile si culorile de par. Nu coloreaza parul, ci se foloseste ca tratament de ingrijire.

Ofera parului volum, stralucire si un aspect sanatos.

Dupa o singura utilizare se observa diferenta: henna neutra intareste firul de par si ii ofera stralucire, volum si un aspect mai sanatos. Utilizata de 2 ori pe luna, henna neutra restabileste sanatatea parului stresat de tratamentele chimice.

Henna neutra este recomandata in mod special pentru parul decolorat si pentru parul blond. Culoarea hennei neutre este galben auriu deschis. Utilizata in mod frecvent, henna neutra accentueaza reflexele aurii ale parului blond sau deschis la culoare.

Henna neutra sau cassia este folosita de secole pentru tratarea unor afectiuni ale scalpului, spre exemplu micoze sau alte iritatii.

Nu contine aditivi chimici, conservanti sau coloranti artificiali.

Utilizare:

Se amesteca henna neutra cu apa fierbinte (90°C)  pana cand se obtine o pasta omogena care se aplica pe parul proaspat spalat si inca umed (pentru a amesteca se recomanda utilizarea unui bol de ceramica si a unei linguri de lemn sau plastic). Se aplica pe toata lungimea parului, se acopera cu o boneta de plastic peste care se pune un prosop uscat. Se lasa sa actioneze cel putin 30 de minute. Se clateste cu apa, iar parul poate fi spalat cu sampon in ziua urmatoare. Inainte de spalarea cu sampon se recomanda utilizarea unui ulei de par care sa fie lasat sa actioneze timp de 30 de minute. Efectele sunt mai vizibile, parul devine stralucitor, capata volum iar senzatia de par uscat dispare. 

In cazuri foarte rare este posibil ca parul degradat deschis la culoare sau parul blond decolorat sa-si schimbe usor culoarea capatand nuante verzui (acestea dispar la spalat). In acest caz timpul de actionare trebuie sa nu fie mai mare de 15 minute.

Se recomanda efectuarea unui test prealabil pe o suvita de par pentru a vedea cum reactioneaza henna neutra pe propriul par.

Cutia contine: henna neutra 100gr, o manusa de plastic si o boneta de plastic.

Nu contine:
SLS, SLES, PEG, EDTA, amoniac, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice, coloranti sintetici, etc.

 


Ingrediente: Cassia Obovata Leaves