PULPE DE VIE

Pastă de dinți mentolată cu lămâie și efect de albire – MINTER IS COMING

75ml

32 lei

Minter is Coming este o pastă de dinți certificată organic cu acțiune de albire a dinților și conținut de extract de lămâie și aromă mentolată.

Dinții sunt curățați cu delicatețe fiind, totodată, protejați în fața formării cariilor, tartrului și plăci dentare. Pe scurt, o cavitate bucală sănătoasă.

  • Extractul de lămâie organică contribuie cu proprietățile sale antibacteriene și de purificare, plus o acțiune notabilă împotriva plăcii dentare.
  • Perlitul (de origine minerală) ajută la albirea dinților.
  • Menta naturală potențată de un plus de mentol este eficientă în obținerea unei respirații ca de gheață.

Mod de utilizare:

O cantitate de pastă de mărimea unei alune este suficientă pentru periaj. Dinții se curăță cu mișcări precise și viguroase vreme de cel puțin 3 minute.

Nu conține: sulfați, dioxid de titaniu, triclosan, fluorină, aluminiu, PEG, parabeni sau propilen-glicol.

99,5% dintre ingrediente sunt naturale, certificate ca atare de către Cosmebio și, chiar în formula substituirii ingredientelor dăunătoare cu substanțe active naturale, dinții își păstrează sănătatea și aspectul imaculat.

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

99,5% ingrediente de origine naturală

100% Made in France

Ingrediente: Hydrogenated starch hydrolisate, Hydrated Silica, Glycerin, Perlite, Citrus Lemon, Aroma (natural mint), Sodium cocoamphoacetate, Xanthan Gum, Levulinic Acid, Menthyl Lactate, Menthol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Aloe Vera, Raphanus Sativus Root, Citric Acid

Ingrediente principale: lamaie, menta