LEKKER

Deodorant cremă PEPPERMINT ROSEMARY (zero plastic)

30g

45 lei

Cool întreaga zi! Cu deodorantul natural sub formă de cremă cu arome fresh de mentă și rozmarin.

  • 100% ingrediente naturale
  • formula cu bicarbonat de sodiu asigură protecție de lungă durată
  • deodorantul cremă nu pătează hainele
  • vegan & cruelty free

Utilizare:

Se aplică o cantitate cât un bob de mazăre la fiecare subraț, se distribuie uniform prin masare. Pentru cele mai bune rezultate, evitați hainele din fibre sintetice.

O cutie ține aproximativ 2-3 luni.

Lekker înseamnă în olandeză bun, plăcut, gustos, delicios, cool, atrăgător, yummy! Iar The Lekker Company te ajută să ai încredere în produsele pe care le aplici pe piele, folosind numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Poți obține astfel rezultate sigure și îngrijirea de care ai nevoie, cu deodorante naturale care nu fac uz de niciun fel de ingredient sintetic.

Produsele Lekker sunt...

Întotdeauna fără plastic.
Complet naturale, fără a neglija niciun aspect. Ambalajele sunt din carton și pot fi reciclate.

Vegane & netestate pe animale.
Dewi iubește animalele și consideră că nu au ce să caute în testările care se practică în industria cosmetică.

Super eficiente.
Produsele Lekker sunt special formulate pentru a-ți proteja și hidrata pielea. Deodorantele cremă sunt create pe bază de bicarbonat de sodiu. Elimină bacteriile care cauzează mirosurile neplăcute și nu blochează porii. Iar deodorantul Sensitive are o formulă specială cu pământ de diatomee & sare de zinc.

Îndraznețe și atrăgătoare.
De ce să fii la fel ca toți ceilalți?
Îndrăznește să fii diferit! Lekker iubește culorile pline de energie și designul vesel, jucăuș.

Pe înțelesul tuturor.
Denumirile ingredientelor din Nomenclatorul Internațional pentru Produse Cosmetice sunt mai greu de înțeles. Pentru că transparența este importantă, Lekker a ales să traducă lista de ingrediente în cuvinte simple din vocabularul de fiecare zi.


Ingrediente: sodium bicarbonate, zea mays starch, sutyrospermum parkii butter, cocos nucifera oil, brassica campestris seed oil, mentha piperita oil, rosemarinus officinalis leaf oil, tocopherol, helianthus annuus seed oil, limonene*, linalool*. *alergeni care se regăsesc în mod normal în uleiurile esențiale. Sau în limbaj comun: bicarbonat de sodiu, amidon din porumb*, unt de shea*, ulei de cocos*, ceară de rapiță, ulei de mentă, ulei esențial de rozmarin, vitamina E & ulei de floarea soarelui. * ingredient organic

Ingrediente principale: unt de Shea, cocos, vegan