LEKKER

Deodorant cremă WOODLAND (zero plastic)

30g

45 lei

Deodorant natural sub formă de cremă.

Prospețimea pădurii – arome naturale într-o combinație de pin și bergamotă la care se adaugă o notă de ulei esențial de mentă.

  • 100% ingrediente naturale
  • formula cu bicarbonat de sodiu asigură protecție de lungă durată
  • deodorantul cremă nu pătează hainele
  • vegan & cruelty free

Utilizare:

Se aplică o cantitate cât un bob de mazăre la fiecare subraț, se distribuie uniform prin masare. Pentru cele mai bune rezultate, evitați hainele din fibre sintetice.

O cutie ține aproximativ 2-3 luni.
Lekker înseamnă în olandeză bun, plăcut, gustos, delicios, cool, atrăgător, yummy! Iar The Lekker Company te ajută să ai încredere în produsele pe care le aplici pe piele, folosind numai ingrediente naturale de cea mai bună calitate. Poți obține astfel rezultate sigure și îngrijirea de care ai nevoie, cu deodorante naturale care nu fac uz de niciun fel de ingredient sintetic.

Produsele Lekker sunt...

Întotdeauna fără plastic.
Complet naturale, fără a neglija niciun aspect. Ambalajele sunt din carton și pot fi reciclate.

Vegane & netestate pe animale.
Dewi iubește animalele și consideră că nu au ce să caute în testările care se practică în industria cosmetică.

Super eficiente.
Produsele Lekker sunt special formulate pentru a-ți proteja și hidrata pielea. Deodorantele cremă sunt create pe bază de bicarbonat de sodiu. Elimină bacteriile care cauzează mirosurile neplăcute și nu blochează porii. Iar deodorantul Sensitive are o formulă specială cu pământ de diatomee & sare de zinc.

Îndraznețe și atrăgătoare.
De ce să fii la fel ca toți ceilalți?
Îndrăznește să fii diferit! Lekker iubește culorile pline de energie și designul vesel, jucăuș.

Pe înțelesul tuturor.
Denumirile ingredientelor din Nomenclatorul Internațional pentru Produse Cosmetice sunt mai greu de înțeles. Pentru că transparența este importantă, Lekker a ales să traducă lista de ingrediente în cuvinte simple din vocabularul de fiecare zi.

Ingrediente: Butyrospermum Parkii Butter*, Zea Mays Starch, Sodium Bicarbonate, Cocos Nucifera Oil*, Brassica Campestris Seed Oil*, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil, Limonene, Tocopherol, Mentha Arvensis Herb Oil, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil*, Citral. *organic

Ingrediente principale: pin, bergamota, menta