PULPE DE VIE

Gel de duș energizant PIMP MY MOUSSE

400ml

45 lei

Acesta este gelul de duș pentru cei care caută experiențe senzoriale luxuriante. Evocă senzațiile tactile și olfactive ale unei escapade exotice și furnizează un tip de curățare care reușește să răsfețe – prospețime, textură cremoasă – fericire de tipul curcubee și unicorni într-un tub :-)

Sau poate chiar mai mult și mai bine de atât. PIMP MY MOUSSE este un gel de duș certificat bio cu extracte din grapefruit vitalizant care formează o spumă blândă și lejeră care facilitează acțiunea hidratantă a glicerinei, pe cea emolientă a aloe vera și, evident, pe cea tonifiantă a grapefruit-ului. Parfumul fresh de citrice lasă în urmă o amprentă diafană.

Rezultatul este o curățare blândă și naturală.

Mod de utilizare:

Gelul de duș este aplicat și masat pe întreaga suprafață a corpului.

În cazul în care sesizați o diferență în privința cantității de spumă, este un efect firesc al lipsei din compoziție a sulfaților folosiți în mod tipic pentru a atinge acest efect.

Este important de știut că nu este necesară mărirea cantității folosite. Acțiunea de curățare și cea de hidratare ating nivelul dorit.


Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

Nu conține (printre altele): sulfați, parabeni, PEG, parfumuri sintetice, micro-plastic, ingrediente care perturbă funcția endocrină, uleiuri minerale.

Certificat Ecocert, Cosmebio, vegan și cruelty free.

Parfumuri naturale, provenind din fructe adevărate recoltate în mod etic, fructe nevândute pentru consumul alimentar de către micii producători din sudul Franței.

Conținut 97.9% natural, biodegradabil și ambalaj din material 100% reciclat și reciclabil.

  • 97.9% ingrediente de origine naturală
  • 10.6% ingrediente de origine organică
  • 100% Made in France


Ingrediente: Aqua (water), Sodium coco-sulfate, Cocamidopropyl betaine, Decyl glucoside, Polyglyceryl-4 caprate, Parfum (fragrance / natural origin), Sodium benzoate, Citrus paradisi fruit Water, Limonene, Citric acid, Sodium chloride, Aloe barbadensis leaf juice powder, Citral, Leuconostoc/ radish root ferment lysate filtrate, Sodium hydroxide