PULPE DE VIE

Mască hidratantă și revitalizantă SEX ON THE PEACH

29 lei

Mască hidratantă, revitalizantă și regenerantă pentru orice tip de ten.

O mască facială hidratantă pe bază de extracte din piersică bio, impregnată pe o țesătură fină din bumbac organic (și biodegradabil).

O singură aplicare, de aproximativ 12 minute, este suficientă pentru a beneficia de întregul efect de hrănire al unei măști puternice prin simpla prezență a ingredientelor active naturale.

Somn insuficient, piele obosită și agresată... Sex on the Peach oferă tenului un cocktail antioxidant, tocmai remediul necesar pentru a se elibera de stresul urban accesând noi resurse de hidratare, regenerare și protecție.

Pielea va căpăta plenitudine, iar fizionomia va avea un aspect odihnit, relaxat – totul prin acțiunea rapidă a mix-ului potrivit de ingrediente atent combinate.

  • Extras din piersica bio, vine un puternic antioxidant natural, cu o forță redutabilă în fața radicalilor liberi. Piersica, în sine, protejează pielea și aduce plusuri atât de finețe, din punctul de vedere al texturii, cât și din cel al vitalității de ansamblu a acesteia. Elasticitatea devine, totodată, vizibil îmbunătățită.
  • Din fructul de kiwi, vitaminele C, D și E rafinează atributele de tonus, suplețe și vigoare ale pielii, iar tenul tern devine radios. În plus, filmul hidrolipidic al pielii este revigorat, pentru o barieră de protecție superioară.
  • Muguri de fag – nu degeaba copacii sunt plămânii naturii, extractele din aceștia pot oxigena chiar și pielea. Totodată, odată fluxul de oxigen din celule activat, regenerarea celulară devine puternic stimulată. Din altă perspectivă, mugurii de fag sunt și o excelentă sursă de activi anti-rid. Oxigenare, hidratare, sănătate!
  • Fucocert® - ingredient activ derivat din zahăr brevetat de către Pulpe de Vie, cu capacități de hiper-hidratare.

Mod de utilizare:

Pasul 1 - Se aplică masca pe tenul curat și uscat. O exfoliere prealabilă, folosind, spre exemplu, Pulpe de Vie Sucré Frappé, facilitează pătrunderea în profunzime a ingredientelor active. Se aplică masca cu grijă, suprapunând marginile și decupajele acesteia cu contururile feței, respectiv ochi, nas și gură.

Pasul 2 – Se lasă să acționeze vreme de 10-15 minute.

Pasul 3 – Se îndepărtează masca. Eventualul surplus de serum (neabsorbit de către piele în răstimpul celor aproximativ 12 minute) se poate fie masa cu delicatețe pentru definitivarea procesului, fie îndepărta cu puțină apă.

Plicul conține 1 mască impregnată pe bumbac organic, pentru 1 folosire.


99% din ingrediente sunt de origine naturală

100% Made in France

Produs folosind fructe considerate necorespunzătore din punct de vedere estetic pentru consumul alimentar, într-un efort de limitare a risipei.

Ingrediente: Aqua (water) ● glycerin ● actinidia chinensis (kiwi) fruit water* ● caprylyl/capryl glucoside ● leuconostoc/radish root ferment filtrate ● polyglyceryl-10 isostearate ● parfum (fragrance) ● xanthan gum ● prunus persica (peach) fruit extract* ● fagus sylvatica bud extract* ● sodium hyaluronate ● sodium phytate ● sodium dilauramidoglutamide lysine ● citric acid ● benzyl alcohol ● biosaccharide gum-1 ● limonene ● linalool ● sodium levulinate ● benzyl salicylate ● glyceryl caprylate ● sodium anisate ● alcohol ● benzoic acid

Ingrediente principale: piersica, kiwi, Vitamina C, Vitamina E