SABIO

Tonic facial natural ALOE VERA - HAMAMELIS

118ml

46 lei
Ceea ce stă la baza unui ten luminos, îngrijit şi frumos sunt curăţarea şi tonifierea. Se spune că o singură noapte în care nu te demachiezi, tenul îmbătrâneşte cu 7 zile. Cele mai multe dificultăţi care apar în îngrijirea tenului iau naştere dintr-o îngrijire zilnică deficitară.

Curăţarea şi tonifierea tenului reprezintă o etapă deosebit de importantă pentru ten, aşa cum este periatul cu pastă pentru dinţi înainte de clătirea cu apa de gură. O piele bine curaţată şi tonifiată se regenerează uşor şi frumos, oxigenându-se corect la nivel celular, păstrându-şi fermitatea, strălucirea şi elasticitatea.

Tonicul facial natural cu Hamamelis și Aloe Vera este potrivit pentru toate tipurile de ten, îndeosebi pentru pielea sensibilă și / sau iritată și este unul dintre produsele cosmetice naturale recomandate de Sabio pentru utilizare zilnică, alături de demachiantul Rose și Aloe Vera.

Ingredientele naturale folosite în manufacturarea acestui tonic facial: apa de tei, apa de hammamelis, sucul de aloe vera, pudra de ananas, Panthenolul (provitamina B5), alături de extractul de sâmburi de grapefruit ameliorează erupţiile cutanate, acneea şi înlatură punctele  negre, având o acțiune benefică și împotriva cuperozei.

Oferă o tonifiere în profunzime tenului deja demachiat, reduce, controlează și normalizează sebumul de la suprafaţa tenului, reîmprospătându-l.
  • Apa de hamamelis, datorită efectului său puternic astringent, tonic şi purifiant, este recomandată mai ales tenului mixt, gras, acneic, sensibil şi iritat, fiind eficientă şi în combaterea cuperozei, a mâncărimilor cauzate de ciupiturile de insecte. Recomandată şi ca loţiune after shave, efectul său hemostatic ajută la închiderea rapidă a tăieturilor de lamă. Are efecte benefice în diminuarea cearcănelor şi în cazul ochilor inflamaţi.
  • Aloe vera juice, ingredient procurat din agricultura organică, are rol dezinfectant, antiseptic şi antiinflamator, protejează împotriva alergiilor şi infecţiilor. Puternic antioxidant, stimulează regenerarea celulară, hidratează, tonifică, grăbeşte videcarea rănilor, iritaţiilor şi leziunilor.
  • Apa de tei, ingredient procurat din agricultura organică, un veritabil calmant al pielii, aduce beneficii atât tenului uscat, tern şi matur, cât şi pielii sensibile, fragile sau deranjată de iritaţii, eczeme. Este ideală în îngrijirea pielii copiilor, iluminează şi netezeşte tenul, este antiinflamatoare şi decongestionantă. Aroma subtilă de flori de tei aduce o stare de linişte şi relaxare!
  • Panthenolul (provitamina B5) calmează pielea sensibilă, iritată, este puternic hidratant şi antiinflamator.
  • Păstrând proprietăţile vitaminelor, flavonoidelor, mineralelor, bromelinei şi acizilor din ananas, pudra de ananas folosită în acest tonic are efect calmant, purifiant pentru toate tipurile de ten, în special pentru cel tern şi sensibil.
  • Cu proprietăţile sale antibacteriene şi antivirale, fiind deseori numit “antibiotic de origine vegetală”, extractul de sâmburi de grapefruit ameliorează erupţiile cutanate, acneea şi înlatură punctele  negre.
Utilizare:
Dimineaţa şi/sau seara pulverizaţi o cantitate suficientă de produs pe o dischetă demachiantă si aplicaţi pe pielea curăţată în prealabil cu mişcări circulare.

Păstrare: 6 luni, în mediul ambiant.

Tonicul facial Hammamelis și Aloe Vera de la Sabio este 100% vegan, manufacturat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice, certificate de Ecocert Greenlife, în concordanţă cu standardul Ecocert.

NU conține conservanţi, parabeni, aditivi, solventi, parafine, aromatizanţi şi coloranţi artificiali.
 

Ingrediente: tilia vulgaris flower water/apă de tei*, aloe barbadensis leaf juice/aloe vera juice*, hamamelis virginiana flower water/apă de hammamelis, panthenol/ panthenol (provitamina B5), ananas sativus stem powder/pudră de ananas, citrus grandis seed extract/extract de sâmburi de grapefruit. * ingrediente din agricultură organică

Ingrediente principale: hamamelis, aloe vera, tei, grapefruit