SABIO

Săpun natural cu morcovi pentru bebeluşi şi copii

65g

14 lei

Realizat cu suc de morcovi presat la rece, bogat în beta-caroten, vitamina A și C, săpunul natural cu morcovi de la Sabio oferă hidratare profundă pielii sensibile, fiind manufacturat numai din ingrediente naturale.

Ingredientele 100% naturale din acest săpun pentru bebeluși curăţă cu grijă, calmează, protejează, hrănesc şi menţin echilibrul optim de hidratare al pielii copilului.

Se foloseşte la baia copilului, pentru spălarea întregului corp, prin spumarea şi masarea uşoară pe piele. După aceasta, se clăteşte bine cu apă caldă şi se şterge cu un prosop curat.

  • Uleiul de măsline curăţă şi înmoaie pielea, o hidratează şi regenerează. Conţine antioxidanţi şi este deosebit de eficient în creşterea metabolismului în celule. Vitaminele A şi E din uleiul de măsline sunt absorbite uşor în piele, ajutând la menţinerea elasticităţii şi hidratării acesteia.
  • Untul de cacao hidratează pielea şi este un antioxidant de excepţie, datorită conţinutului bogat în polifenoli, fitosteroli şi vitamina E.
 
Fără miros, nu conţine parfum şi nici uleiuri esenţiale.Ingrediente: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate, sodium cocoa butterate/uleiuri și unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier și cacao, daucus carota sativa juice/suc de morcovi, hippophae rhamnoides seed oil/ulei de cătină din semințe.

Ingrediente principale: morcov, cacao