SABIO

Săpun natural cu ovăz pentru bebeluşi şi copii

65g

14 lei 13 lei
Acest săpun natural este ideal pentru baia sau dușul celui mic, oferind o spumă bogată, mătăsoasă și hidratantă.

Este creat numai cu ingrediente naturale organice care curăță delicat pielea fără să o usuce, lăsând-o fină și frumos mirositoare. Este un săpun ideal chiar şi pentru cea mai sensibilă piele, însă nu doar a celor mici, ci şi pentru pielea sensibilă, uscată sau matură a celor mari.

Fără miros, nu conţine parfum şi nici uleiuri esenţiale.
 
Săpunul solid natural pentru bebeluși Sabio Baby Soap oferă hidratare profundă pielii sensibile, fiind manufacturat numai din ingrediente naturale organice:
  • Uleiul de măsline curăţă şi înmoaie pielea, hidratează şi regenerează. Conţine antioxidanţi şi este deosebit de eficient în creşterea metabolismului în celule. Vitaminele A şi E din uleiul de măsline sunt absorbite uşor în piele, ajutând la menţinerea elasticităţii şi hidratării acesteia.
  • Untul de cacao hidratează pielea, are proprietăți nutritive şi este un antioxidant de excepţie, datorită conţinutului bogat în polifenoli, fitosteroli şi vitamina E.
  • Ovăzul măcinat reface echilibrul hidric al epidermei şi ajută la combaterea uscăciunii pielii. Ajută la curăţarea şi tonifierea pielii delicate a copilului, activând microcirculaţia.
  • Argila albă are proprietăţi regenerante, elimină celulele moarte, detoxifiază epiderma.
Ingredientele 100% naturale din acest săpun pentru bebeluși curăţă cu grijă, calmează, protejează, hrănesc şi menţin echilibrul optim de hidratare al pielii copilului.

Sabio a produs acest săpun în tranşe mici, prin tehnica saponificării la rece, un proces lent prin care proprietăţile active ale ingredientelor sunt păstrate şi potenţate, oferind o întreţinere eficientă şi de durată a pielii. Maturarea săpunului durează 6 săptămâni, timp în care reacţiile de saponificare sunt 100% complete. Acest proces este unul controlat, săpunul fiind păstrat în condiţii optime de temperatură şi umiditate. Tot acum se evaporă o parte din apa din compoziţie, scade pH-ul, săpunul devenind ideal pentru a fi utilizat!

Realizată şi ambalată manual, fiecare bucată de săpun este unică, având nuanţe şi forme cu uşoare diferenţe de la un săpun la altul.

Păstrare:  A se feri de umiditate şi căldură.
Valabilitate: 24 de luni de la data fabricării.

Testat Dermatologic. 
Acest produs NU a fost testat pe animale.

Ingrediente: sodium olivate, sodium cocoate, sodium palmate, sodium cocoa butterate/uleiuri si unturi vegetale saponificate de măsline, cocos, palmier si cacao, avena sativa meal/ovăz organic măcinat, argilla/argilă albă.

Ingrediente principale: masline, cacao, ovaz, argila