SABIO

Săpun natural detoxifiant cu CĂRBUNE ACTIV, KAOLIN ȘI SPIRULINĂ

130g

28 lei
Săpunul natural detoxifiant cu Cărbune Activ, Kaolin & Spirulină este ideal pentru spălarea tenului și corpului.

Săpunul este detoxifiant, exfoliant, hidratant, emolient şi nutritiv, având o mare putere de curăţare şi spumare.
  • Cărbunele activ are o putere mare de absorbţie și neutralizare a toxinelor şi impurităţilor, reglând excesul de sebum.
  • Argila albă (denumită și kaolin) este o argilă foarte fină, care teoretic este oxid de aluminiu pur cu urme de oxid de zinc. Este foarte bună pentru pielea degradată, sensibilă, matură şi delicată, dar nu foarte uscată. Este atât de delicată, încât aproape oricine o poate folosi. Are proprietăţi regenerante, elimină celulele moarte, detoxifiază epiderma.
  • Spirulina are rol antiage, prin conținutul mare de antioxidanți, asigurând totodată şi o hidratare de durată a pielii.
  • Uleiul esențial de mentă, obtinut prin distilarea cu aburi a frunzelor si vârfurilor înflorite ale plantei, este tonifiant si decongestionant, fiind folosit mai ales  în cazul tenurilor grase sau acneice.
  • Uleiul esențial de tea-tree este un ulei cu un miros puternic, balsamic şi medicinal, derivat din frunzele plantei. Estee antibacterian, antifungic şi antiviral. Ajută la vindecarea acneei, rănilor deschise, tăieturilor, infecţiilor, iritaţiilor şi a dermatitei.
Recomandări:

Săpunul natural detoxifiant cu Cărbune Activ, Kaolin & Spirulină
se folosește împreună cu apă călduță, pentru spălarea tenului și corpului dimineața și seara.

După folosire, trebuie păstrat într-un loc uscat, întrucât glicerina are calitatea de a absorbi cu uşurinţă apa.


Manufacturat din ingrediente 100% naturale, bioactive şi organice.


 

Ingrediente: cocos nucifera oil/ ulei de cocos, elaeis guineensis oil/ ulei de palmier, carthamus tinctorius seed oil/ ulei de şofrănel, glycerin/ glicerină, aqua/apă, sorbitol, sorbitan oleate, soybean protein/proteine din soia, carbo activatus/cărbune activ, montmorillonite/argilă albă, melaleuca alternifolia leaf oil, mentha piperita leaf oil/uleiuri esenţiale de tea tree, mentă, spirulina platensis/spirulină, papaver somniferum/mac.