SUSANNE KAUFMANN

Gel facial de curăţare

250ml

310 lei

Gelul de curăţare este indicat în mod special pentru tenul mixt. Conţine un complex de ierburi atent selecţionate, coada şoricelului şi "Meisterwurz" (Peucedanum ostruthium) - plantă medicinală din Alpi. Aceste plante sunt recunoscute pentru calităţile lor calmante şi antibacteriene.

Acidul hialuronic vegetal oferă o hidratare optimă și previne pierderea apei din țesuturi. Datorită masei moleculare mici, pătrunde adânc în straturile epidermei și hidratează astfel în profunzime.

Tenul este curăţat cu blândeţe, revitalizat şi pregătit pentru etapele următoare de îngrijire. Aplicaţi gelul fin dimineaţa şi seara cu mişcări circulare şi apoi clătiţi cu apă călduţă.

Recipientul poate fi păstrat pentru varianta de REFILL a gelului de curățare.

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.Ingrediente: aqua (water), pentylene glycol, glycerin, alcohol, sodium salicylate, plantago lanceolata leaf extract, berberis aquifolium extract, carbomer, pyrus malus fruit extract, pectin, chlorella vulgaris, lupinus albus protein ferment, radix imperatoriae cs., triticum vulgare (weat) bran extract, yeast ferment extract, sodium hyaluronate, sodium hydroxide solution, parfum (fragrance), benzyl salicylate, linalool, bisabolol.

Ingrediente principale: coada soricelului, Meisterwurz, acid hialuronic