SUSANNE KAUFMANN

Balsam de buze

3g

59 lei

Susanne Kaufmann – noul lux.
Următoarea generație de produse de îngrijire a pielii de la Susanne Kaufmann. Produsele, care se bucură de ambalaje noi (realizate din materiale atent reciclate și complet reciclabile), fac parte din angajamentul permanent al brandului de a proteja planeta pentru generațiile viitoare. Simplu, minimalist și cochet. Acesta este noul lux. Pentru creșterea performanței, Susanne Kaufmann a intervenit minor în unele formule prin adăugarea unor ingrediente noi din regiunea alpină. Produsele oferă în continuare aceleași beneficii pe care le cunoașteți și iubiți.

Balsamul de buze hrănitor a fost creat pentru a proteja și oferi o îngrijire intensivă zonei delicate a buzelor. Un amestec de uleiuri vegetale hidratează eficient și oferă buzelor uscate catifelare.

Uleiul de ricin, uleiul de jojoba și uleiul din semințe de broccoli, ceara de albine și bisabololul, o componentă a uleiului de mușețel, lasă buzele catifelate și moi.

Ideal de purtat cu noi în geantă, pe oriunde am merge.

Ingrediente cheie

Ceara de albine formează un film protector cu efect calmant.

Uleiul de ricin este bogat în antioxidanți, are efect antiinflamator și anti-aging.

Mușețelul este antiinflamator, emolient și antiseptic. Stimulează regenerarea celulară.

Uleiul de jojoba este un hidratant eficient, îmbunătățește elasticitatea pielii. Vitaminele pe care le conține accelerează regenerarea celulară și hrănesc pielea.

Uleiul de măsline este bogat în vitamine și acid oleic, menține hidratarea pielii. Cu efect antioxidant și anti-aging.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Pentru Susanne Kaufmann, sustenabilitatea a reprezentat una dintre bazele brandului încă de la crearea acestuia în 2003 și de atunci a rămas un angajament continuu. Susanne Kaufmann a studiat cele mai recente evoluții în materie de ambalare responsabilă a produselor, cu focus pe minimizarea amprentei de carbon. Ne prezintă acum cu încântare noile ambalaje care, din același motiv legat de sustenabilitate, se va face treptat. Iar noi vă invităm să redescoperiți produsele pe care le cunoașteți și îndrăgiți.

În cadrul procesului de rebranding, o parte din produse vor purta denumiri noi.

Ingrediente: ricinus communis (castor) seed oil, cetearyl alcohol, lauryl laurate, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, hydrogenated castor oil, olea europaea (olive) fruit oil, cera alba, copernicia cerifera cera (carnauba wax), brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, euphorbia cerifera (candelilla wax) cera, hydrogenated soybean oil, glyceryl stearate, bisabolol, limonene, citronellol, linalool, geraniol, citral, parfum.