SUSANNE KAUFMANN

Balsam de buze

3g

58 lei

Balsamul de buze SUSANNE KAUFMANN™ conţine ingrediente active din extracte de plante şi ceară neprelucrată de albine având un efect nutritiv de lungă durată asupra buzelor, fără a fi nevoie să reaplicaţi produsul de mai multe ori.

Nu conţine ingredienţi chimici cum ar fi vaselina sau parafina. Balsamul conţine ingredienţi activi din muşeţel, cu efect protector. Chiar şi buzele crăpate redevin repede catifelate ca mătasea.


Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.


Ingrediente: caprylic/capric triglycerides, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, ricinus communis (castor) seed oil, cera alba (beeswax), rhus verniciflua peel wax, acacia decurrens (mimosa) flowers wax, copernicia cerifera (carnauba) wax, euphorbia cerifera (candelilla) wax and tocopherol, brassica oleracea italica (broccoli) seed oil, bisabolol, parfum (fragrance).