SUSANNE KAUFMANN

Cremă intensiv nutritivă COLD CREAM - orice tip de ten

50ml

298 lei

Crema intensiv nutritivă Susanne Kaufmann completează îngrijirea zilnică a tenului cu un plus ultra-eficient de hrănire şi hidratare a tenului.

Ingredientele active conţinute, printre care panseluţa şi echinacea, susţin procesul natural de regenerare al pielii. Iar acidul hialuronic vegetal hidratează eficient și în profunzime.

Potrivită pentru orice tip de ten, în orice anotimp, crema intens nutritivă poate fi folosită ca şi cremă de zi sau cremă regenerantă de noapte.

În sezonul rece tenul este expus intemperiilor și devine mai sensibil, cu tendințe de uscare și posibile senzații de tensiune sau asprime. Pe timpul iernii oferă o foarte bună protecţie împotriva aerului uscat şi rece.

Crema nutritivă este foarte recomandată şi pentru prevenirea cuperozei.
 

Susanne Kaufmann – experienţa de spa pentru acasă. Produse profesionale realizate dupa cele mai stricte principii și standarde organice.

Susanne Kaufmann  crede în puterea plantelor și în ingredientele active naturale. Fiecare ulei și moleculă  botanică sunt utilizate în cele mai pure și mai eficiente moduri, pentru a asigura pielii cele mai bune rezultate. Ingredientele active sunt utilizate în cel mai mare dozaj posibil pentru eficacitate maximă, fiind în același timp sigure pentru piele.

Ingredientele unice pe bază de plante sunt combinate cu cele mai recente descoperiri științifice și biotehnologii de pionierat pentru a  aduce pielii beneficii eficiente și durabile. Dezvoltarea produselor este o poveste în continuă evoluție, în ritm cu progresul făcut de cercetare și știință cu privire la siguranța ingredientelor pentru uz cosmetic, o listă revizuită în mod constant pentru siguranța respectării standardelor și criteriilor Susanne Kaufmann.

Ingrediente: acqua (water), stearyl heptanoate, caprylic/capric triglyceride, ethylhexyl palmitate, glycerin, sodium levulinate, sodium anisate, simmondsia chinensis (jojoba) oil, polyglyceryl-3 polyricinoleate, polyglyceryl-3 diisostearate, saccharide isomerate, cera alba (bees wax), tocopheryl acetate, viola tricolor (pansy) extract, echinacea purpurea (coneflower) extract, sodium chloride, hydrogenated castor oil, alcohol plant, lecithin, parfum (fragrance)

Ingrediente principale: panselute, echinacea